Η σκακιέρα του Zelda δεν έχει cheats

Άσε το χειριστήριο και ξεκίνα τα ρουά-ματ.

Πέρασε ένας μήνας από την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου Zelda, «Breath of the Wild» και εκτός του ότι ριζώσαμε στους καναπέδες με το χειριστήριο αγκαλιά, αναπολήσαμε αι όλες εκείνες τις στιγμές που έχουμε περάσει με τον Link. Αλλά δεν σταματάνε όλα στην κονσόλα.

zelda chess set 1

Αν είσαι από εκείνους που αγαπούν τα επιτραπέζια και κυρίως το σκάκι, αυτή είναι μία εναλλακτική συλλογή που δεν θέλεις να χάσεις. Το ThinkGeek, προς τιμήν του νέου τίτλου, δημιούργησε αυτό το πραγματικά πανέμορφο σκάκι, με πιόνια κατευθείαν από τον κόσμο της φαντασίας του Zelda. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις τους Link (Βασιλιάς), Zelda (Βασίλισσα), Impa (Αξιωματικοί), Epona (Άλογα), Darunia (Πύργοι) και Νavi (Στρατιώτες). Αυτά από την μεριά των άσπρων – που ουσιαστικά είναι χρυσά. Στα μαύρα, θα έχεις τους Ganon (Βασιλιάς), Twinrova (Βασίλισσα), Iron Knuckle (Αξιωματικοί), Phantom (Άλογα), Armos (Πύργοι) και Deku Scrub (Στρατιώτες). Πληθώρα δηλαδή για να μην είναι και βαρετά έτσι;

zelda chess set 2

Οπότε ναι, καλοί οι νέοι τίτλοι και οι κονσόλες, αλλά τιμή και δόξα στο βασιλιά του επιτραπέζιου: το σκάκι. Και αν έχεις ξεχάσει την μαγεία του άρχοντα των στρατηγικών games, το Zelda θα σε βοηθήσει να το ανακαλύψεις από την αρχή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved