Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν γιατί αυτό ήταν το δίκαιο

Είναι πλέον γεγονός. Η γνωστή παρέα επιστρέφει για ένα και μόνο επεισόδιο.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να είχαμε διάφορες ενδείξεις, αφού τους είδαμε όλους μαζί σε μία μυστήρια φωτογραφία, όμως από το βράδυ της Παρασκευής είναι επίσημο. Jennifer Aniston, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow και David Schwimmer επιστρέφουν για ένα και μόνο επεισόδιο (ελπίζουμε μέχρι το επόμενο).

jennifer aniston just joined instagram and shared 2 310 1571243556 0 dblbig

Τα γνωστά «Φιλαράκια» ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο instagram την ίδια φωτογραφία κάνοντας γνωστό πως ναι, «είναι πραγματικότητα». Όπως ήταν φυσικό ακολούθησε πανικός και οι θαυμαστές της σειράς ρωτούσαν το πότε και για πόσο θα τους δούμε και πάλι στη μικρή μας οθόνη.

 

25042106 8030735 image a 3 1582327639934

 

Θα τους δούμε λοιπόν στο HBOMax, μια νέα πλατφόρμα που θα ξεκινήσει τη λειτουργία της τον Μάιο. Δυστυχώς θα είναι για μόνο ένα επεισόδιο αλλά σου έχουμε καλά νέα. Η πλατφόρμα, ιδιοκτησίας της WarnerMedia, κατέβαλλε 425 εκατομμύρια δολάρια και αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς για πέντε χρόνια οπότε μην ανησυχείς, θα σου κρατήσουν συντροφιά τα παλιά επεισόδια.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο studio της Warner Bros, εκεί δηλαδή που γυρίστηκαν τα πρωτότυπα επεισόδια. Πόση νοσταλγία να αντέξουμε πια;

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved