Star Wars: Η συνάντηση Kylo Ren και Palpatine προκαλεί ανατριχίλα

Μια γερή φιτιλιά λίγο πριν την πρεμιέρα του «Rise of Skywalker».

Είναι η ταινία για την οποία μιλάνε οι περισσότεροι και όχι άδικα. Η τελευταία τριλογία του Star Wars Saga, το φιλμ που θα σημάνει το φινάλε μιας ολόκληρης εποχής έρχεται σε λίγες μέρες (19 Δεκεμβρίου) και όλοι το περιμένουν με ανυπομονησία. Το «Rise of Skywalker».

Εκεί άλλωστε θα κλείσει η ιστορία της Rey και του Fin, θα μάθουμε επιτέλους σε ποια πλευρά θα καταλήξει ο Kylo Ren, ποιοι είναι οι μυστήριοι Knights of Ren και ποιο θα είναι το μέλλον της Δημοκρατίας και ολόκληρου του γαλαξία. Περισσότερο όμως αυτό που έχει προκαλέσει την περιέργεια του κόσμου είναι η επιστροφή του απόλυτου κακού του franchise. Ενός σκοτεινού τύπου που όλοι θεωρούσαμε νεκρό αλλά εκείνος ετοιμάζεται να επιστρέψει και να βάλει δύσκολα στην τελευταία τζεντάι. Του Emperor Palpatine ή αλλιώς Darth Sidious.

 

Ο μέντορας του Darth Vader, είναι όπως όλα δείχνουν πίσω από κάθε βήμα του νεαρού Kylo Ren, την κάθε δράση και κατάληξη του γαλαξία και ας ήταν νεκρός τόσα χρόνια. Το πώς θα επιλέξει ο J.J. Abrams να τον αναστήσει είναι κάτι που παραμένει μυστήριο, ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι ότι μόλις αποφασίσει να κάνει την εμφάνισή του θα προκαλέσει ανατριχίλα.

Στο τελευταίο clip που κυκλοφόρησε, ο Kylo έχει μεταβεί σε έναν αρχαίο ναό των Σιθ όπου μια φωνή μιλά μέσα του και τον καλωσορίζει. Παίρνει διάφορες μορφές, από του Snoke μέχρι και του Darth Vader αλλά ανήκει σε έναν. Στον Palpatine.

H συνάντηση του παλιού και του νέου villain είναι γεγονός, σε μια σκηνή που αρκεί για να σε ανατριχιάσει λίγες μέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα. Υπομονή…

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved