Το «Christmas Carol» με τον Guy Pierce θα στοιχειώσει τα φετινά μας Χριστούγεννα

Η νέα παραγωγή του BBC μας δίνει μια πιο σκοτεινή οπτική, του αριστουργήματος του Charles Dickens.

Τα φετινά Χριστούγεννα, τo BCC αποφάσισε με μια εκπληκτική παραγωγή του, να μας ταξιδέψει στο Βικτωριανό Λονδίνο, το Λονδίνο του Charles Dickens και συγκεκριμένα σε μια διαφορετική εκδοχή του μυθιστορήματος του κορυφαίου Άγγλου συγγραφέα "A Christmas Carol". 

 

 

Μια παραγωγή, που ήδη βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις πολλών και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου. Το δεύτερο επεισόδια της mini-series του BBC, θα προβληθεί στις 23 Δεκεμβρίου, ενώ το τελευταίο μέρος την παραμονή των Χριστουγέννων του 2019.

Η υπόθεση λίγο πολύ γνωστοί σε όλους μας. Όμως ο Steven Knight, δημιουργός των "Peaky Blinders" και ο -τεράστιος- Ridley Scott, μας δίνουν δική τους, πιο σκοτεινή εκδοχή για το έργο του 1843. Εκεί όπου ο ψυχρός και άθλιος στην ψυχή Ebenezer Scrooge δέχεται επίσκεψη από τρια φαντάσματα τα οποία του δείχνουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του.

 

screen shot 2019 11 20 at 10.00.47 am e1574273107603

 

Η παραγωγή έχει και την υπογραφή του Tom Hardy, με τον Βρετανό ηθοποιό να βρίσκεται στο αρχικό cast, όμως αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή να δείξει και το ταλέντο του, πίσω από τις κάμερες. Στο ρόλο του Scrooge, βλέπουμε τον Guy Pearce, ενώ πρωταγωνιστούν ακόμη οι Stephen Graham (Jacob Marley), Andy Serkis (Το φάντασμα του παρελθόντος, Joe Alwyn (Bob Cratchit), Jason Flemyng (Το φάντασμα του μέλλοντος), Vinette Robinson (Mary Cratchit) και Charlotte Riley (Lottie).

ELN1gMcX0AABfpm

Η δουλειά αυτή του BBC αποτελεί την πρώτη που βασίζεται σε έργο του Charles Dickens, ενώ έπεται και συνέχεια, όπως αφήνουν να εννοηθεί οι Άγγλοι. Πρόκειται για μια τεράστια παραγωγή που αναμένεται να καθηλώσει τον κόσμο μπροστά στις οθόνες του. Εμείς ανυπομονούμε ήδη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved