O Τζέιμι Λάννιστερ δεν είναι τόσο καθίκι όσο νομίζεις

Βάζει το χεράκι του για το περιβάλλον αφού.

Ο Τζέιμι Λάννιστερ ζει στο Westeros. Λατρεύει τον εαυτό του και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.  Έχει ύφος χιλίων καρδιναλίων, δεν κρατάει τον λόγο του, δεν έχει μπέσα, θα σε μαχαιρώσει πισώπλατα για πλάκα, θα σε δώσει με την πρώτη ευκαιρία και –μην το ξεχνάς- «αγαπάει» υπερβολικά πολύ την αδερφή του. Ο Τζέιμι Λάνιστερ είναι αυτό που λέμε «κλασικό κωλοπαίδι».

Τώρα αυτά τα κάνει ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Nikolaj Coster-Waldau και όχι ο ίδιος. Απλά είναι τόσο επιδραστικό το ποπ-φαινόμενο που ονομάζεται Game of Thrones που όπως και να το κάνεις έχει και ο ίδιος ο ηθοποιός κερδίσει τις αντιπάθειές του εξαιτίας αυτού. Φυσικά δεν φταίει σε τίποτα. Απλά είναι εξαιρετικός στον ρόλο, όπως και στις περισσότερες ταινίες που έχει συμμετάσχει ο Δανός –ιδιαίτερα σε κάποια σκανδιναβικά φιλμ που έπαιξε στην αρχή της καριέρας του.

Ο Τζέιμι Λάννιστερ σώζει τον κόσμο #ειρωνεία

Εκτός όμως από πολύ καλός σε αυτό που κάνει φανερώνει σε κάθε ευκαιρία πως είναι ένας σκεπτόμενος και ευαισθητοποιημένος άνθρωπος. Όπως προσφάτως που συμμετείχε στην καμπάνια ευαισθητοποίησης που διεξάγει το Google Street View σχετικά με το λιώσιμο των πάγων και την αλλαγή του κλίματος.

Έστειλαν τον «Τζέιμι», λοιπόν, στην Γροιλανδία για να τραβήξει φωτογραφικό υλικό που να αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Άλλωστε ο Nikolaj Coster-Waldau έχει ένα λόγο παραπάνω να ενδιαφέρεται για το μέλλον του βόρειου νησιού. Η γυναίκα του, η Nukâka κατάγεται από εκεί. Ανήκει στη φυλή των Ινουίτ (Εσκιμώοι της περιοχής), οι οποίοι είναι και από τους πρώτους ανθρώπους που πλήττονται από την αλλαγή του παγκόσμιου κλίματος.

Δες παρακάτω το ταξίδι του Λάννιστερ στη Βόρεια Γη της Γροιλανδίας και την επόμενη φορά, να το σκεφτείς διπλά πριν μονολογήσεις «τι καθίκι είναι αυτό». Ο άνθρωπος κάνει και αγαθοεργίες εκτός από δολοπλοκίες στο Παιχνίδι του Στέμματος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved