To prequel του Training Day είναι το καλύτερο νέο της ημέρας

Ethan Hawk ακούς;

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες ταινίες του είδους της. Πρόκειται για την ταινία που έδωσε στον Denzel Washington το Oscar Α’ Ανδρικού ρόλου. Φυσικά και μιλάμε για το Training Day, την αστυνομική ταινία δράσης που ντροπή σε όποιον δεν την έχει δει.

Λίγα λόγια για να σας βάλουμε στο κλίμα. Η ταινία διαδραματίζεται στο LA, όταν δυο αστυνομικοί (undercover φυσικά), κάνουν την 12ωρη περιπολία τους, στους δρόμους της πόλης. Στην ταινία προβάλλονται οι κόντρες και οι διαμάχες ανάμεσα στις συμμορίες και το δίλημμα των ναρκωτικών: να βάλεις ένα stop ή να επιτρέψεις την εμπορία;

training day prequel

Όμως, όσοι έχουμε απολαύσει τις εξαιρετικές ερμηνείες των Washington και Ethan Hawke, φαίνεται πως δεν γνωρίζουμε όλο το story. Και αυτό, διότι στην Warner Bros. δείχνουν έτοιμοι να μας δώσουν το prequel της ταινίας, μεταφέροντας μας στο 1992 και συγκεκριμένα δυο μέρες πριν την έκδοση του Rodney King.

Η ιστορία του Rodney King, είχε συγκλονίσει τις ΗΠΑ και αποτέλεσε αφορμή για βίαιες εξεγέρσεις στην πόλη του Los Angeles, κατά της αστυνομικής βίας, της οποίας ο King αποτέλεσε θύμα, χωρίς μάλιστα να μαθευτεί ποτέ ο λόγος που οι τέσσερις αστυνομικοί προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια.

Η Warner Bros. ζήτησε από τον Nick Yarborough να γράψει το σενάριο της ταινίας που θα ακολουθήσει τα βήματα του νεαρού το 1992, Alonzo Harris (Denzel Washington). Παράλληλα ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ, αναφέρουν πως ένας εκ των υποψηφίων για τον ρόλο, είναι και ο γιος του Denzel Washington, John.

Μέχρι τώρα, όλα αυτά αποτελούν βέβαια σενάρια και καλούμαστε να παραμείνουμε προσγειωμένοι μέχρι να βγει στην επιφάνεια κάτι επίσημο για την ταινία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved