Joaquin Phoenix: Οι κόμικ χαρακτήρες που θέλουμε να τον δούμε

Ένας Joker μόνο δεν μας φτάνει. 

Ο Joaquin Phoenix μας έχει προκαλέσει φρενίτιδα σαν Joker, βασικά ακόμη δεν έχουμε ξεπεράσει το ΣΟΚ από την μεγαλειώδη παράστση την οποία σκηνοθέτησε μαεστρικά ο Todd Phillips, και αναζητούμε τον επόμενο ρόλο του μελλοντικού οσκαρικού superstar.

Και για να είμαστε δίκαοι και να λέμε τα σύκα-σύκα, την σκάφη-σκάφη, την καρέτα-καρέτα και για να αποδώσουμε τα του Joaquin τω Joaquin, ο ίδιος μας έβαλε σε αυτό το τριπάκι με μια πρόσφατη δήλωσή του.

phoenix

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο αγαπημένος Φοίνικας, δήλωσε πως αναζητά τον επόμενο ρόλο του διαβάζοντας κόμικ και βλέποντας ταινίες που έχουν βασιστεί πάνω σε κόμικ. Δηλαδή ήμασταν που ήμασταν στα κάγκελα, μας έβαλε να τα πηδήξουμε και να τιμωρηθεί η έδρα μας με αυτές τις δηλώσεις.

Μια και μιλάμε για Τζόκερ, εσύ το είδες το σπουδαίο έργο;

Κάπως έτσι, αναζήτησα ρόλους που θα θέλαμε να δούμε τον Joaquin, όλοι τους βγαλμένοι από κόμικ. Ένας και ένας όλοι τους! Και να σας πω και το άλλο; Γιατί να μην βάλουμε τον Phoenix να παίζει όλους τους κόμικ ρόλους όπως κάναμε με τον Vincent Regan, που τον ρίξαμε στην Τροία, στους 300 και στο Clash Of The Titans, αφού μας έκανε σαν αρχαίος Έλληνας;

 

 

Αρκετά όμως με τα βίντεο, στο παρακάτω άλμπουμ βρίσκονται όλα τα προτεινόμενα για τον Joker της καρδιάς μας:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved