Το «Dark Fate» είναι το πιο σκοτεινό «Terminator»

Η Μέρα της Κρίσης έφτασε και συμβαίνει στο «Terminator 6»

Στο άκουσμα της έκτης ταινίας «Terminator» όλοι σκεφτήκαμε από μέσα μας «άλλη μια ταινία για να βγάλουν λεφτά» και άδικο δεν είχαμε. Τουλάχιστον όχι μέχρι να δούμε το πρώτο τρέιλερ.

Το βιντεάκι που ακύρωσε ουσιαστικά όλες τις ταινίες που γυρίστηκαν μετά το «Terminator 2: Judgment Day» και μας έδωσε ελπίδα πως ο πόλεμος μεταξύ μηχανών και ανθρώπων ξαναρχίζει από το κατάλληλο σημείο και το αποχαιρετιστήριο «Hasta La Vista Baby» του Τ-800 του Arnold Schwarzenegger.

 

Ο σκηνοθέτης χτυπά στην νοσταλγία

Ένα νέο κεφάλαιο χρειάζεται και νέους πρωταγωνιστές. Το κάτι σαν ανθρωποειδές της Mackenzie Davis φαίνεται να επωμίζεται αυτό το ρόλο και θα τα βάλει με τον νέο εξολοθρευτή του Gabriel Luna ο οποίος είναι πολύ πιο ανανεωμένος από το Τ-Χ μοντέλο που είδαμε στο τρίτο επεισόδιο. Στο πλάι της η Linda Hamilton επιστρέφει στο ρόλο της Sarah Connor και όπως όλα δείχνουν θα έχει αρκετά μεγάλη συμμετοχή στη συνέχεια της ιστορίας.

 

 

Εκεί που θα κληθεί να πιστέψει ότι δεν απέτρεψε ποτέ την Ημέρα της Κρίσης και ότι το μέλλον των ανθρώπων διατρέχει ακόμα τεράστιο κίνδυνο. Στην προσπάθειάς της να τα καταφέρει θα βρει μπροστά της δυο παλιούς της γνώριμους. Το γερασμένο μοντέλο του Τ-800 του Arnie αλλά και τον υιό της John Connor ο οποίος ηγείται της επανάστασης των ανθρώπων.

Και ποιος θα παίζει τον John Connor; Στο παρακάτω άλμπουμ κρύβεται η έκπληξη:

Το «Τerminator 6: Dark Fate» επιχειρεί να επιστρέψει το franchise κοντά στις προσδοκίες που δημιούργησαν οι πρώτες δυο ταινίες, με την παρουσία του Tim Miller (Deadpool) στην σκηνοθετική επιμέλεια και (κυρίως) του James Cameron σε αυτή του παραγωγού.

Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Οκτωβρίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved