Από που πάνε για το ξενοδοχείο του Star Wars;

Τα νέα για τους φανς της Δύναμης είναι καλά.

Το θεματικό πάρκο του κόσμου του Star Wars στο Ορλάντο ετοιμάζεται να προσφέρει στους φανατικούς και όχι μόνο του Saga του George Lucas, ένα ξενοδοχείο που υπόσχεται πως θα μας πάει… σε έναν γαλαξία πολύ-πολύ μακρινό. Και το όνομα αυτού, Star Wars: Galactic Starcruiser.

d23 star wars galactic starcruiser tall

Το σκεπτικό και τα σχέδια της Disney, αποκαλύφθηκαν στην D23 Expo, με την Ann Morrow Johnson, υπεύθυνη του πρότζεκτ από την Walt Disney να δίνει στο κοινό τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Η εμπειρία του Galactic Starcruiser θα είναι παρόμοια με μιας κρουαζιέρας στον ωκεανό, με τους επισκέπτες να νιώθουν λες και βρίσκονται στο διάστημα. Όμως αυτό είναι μόνο η αρχή. Τα «πληρώματα» λαμβάνουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες, μαθαίνουν πώς να… πιλοτάρουν ένα σκάφος και φυσικά δοκιμάζουν τις ικανότητές τους σε προπόνηση χειρισμού lightsaber.

Capture

Κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου θα περιέχει ψηφιακές εικόνες που θα μετατρέπουν το χώρο σε καμπίνα διαστημόπλοιου, ενώ η θέα από το παράθυρο θα είναι μοναδική.

Η Disney δεν έχει κάνει ακόμα γνωστή την ημερομηνία που το Galactic Starcruiser θα ανοίξει τις πύλες του, ούτε και τις τιμές, όμως ήδη βάζουμε στοίχημα πως αρκετοί βάζετε στην άκρη κάποια χρήματα για να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία.

May the Force be with you.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved