Πώς θα σου φαινόταν αν κοιμόσουν μέσα σε ένα βαρέλι τεκίλας;

Ξέρουμε πως αν δεν είσαι εσύ, τότε είναι κάποιος από την παρέα σου που θα το ήθελε.

Αν σου αρέσουν τα ταξίδια, τότε μια επίσκεψη στο Μεξικό είναι απαραίτητη. Αν δεν σου αρέσουν τα ταξίδια αλλά σου αρέσει η τεκίλα, τότε και πάλι η επίσκεψη στο Μεξικό είναι απαραίτητη. Αν σου αρέσουν και τα δύο, τότε μην το σκέφτεσαι και κλείσε σύντομα εισιτήρια διότι στην πόλη του γνωστού αυτού αποστάγματος, στο Jalisco και στις φάρμες του Agave, σε περιμένουν γιγάντια βαρέλια τεκίλας τα οποία είναι έτοιμα να σε φιλοξενήσουν.

Για να ζήσεις στο έπακρο το μύθο σου στο Μεξικό, το απόγευμα, η περιοχή γεμίζει από άτομα που διψούν για διασκέδαση, πάγκους με διάφορα φαγητά, μουσικές μπάντες που δεν σε αφήνουν να κάτσεις ήρεμος σε μια καρέκλα για να ξαποστάσεις και ακροβάτες που αρέσκονται σε επικίνδυνες και φλεγόμενες αποστολές. Και σε αυτό το σημείο, κάνει την εμφάνισή της η τεκίλα η οποία μοιράζεται από τα αποστακτήρια δίπλα σου.

Στο τέλος της βραδιάς και γιατί στο Μεξικό η τεκίλα δεν είναι ποτέ αρκετή όταν περνάς το χρόνο σου πίνοντας και χορεύοντας, θα έχεις την ευκαιρία να κοιμηθείς μέσα σε ένα από τα βαρέλια. Θα ξυπνάς και θα κοιμάσαι μέσα στο αγαπημένο σου απόσταγμα.

 

 

Ίσως ήρθε η ώρα να κοιτάξεις για τις τιμές των εισιτηρίων.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved