Η Margot Robbie έχει μεγαλύτερη φαντασία από σένα

Για την σεξουαλική ζωή της τουλάχιστον, έχει σίγουρα.

Ας μιλήσουμε για την Margot Robbie. Την 29χρονη πανέμορφη Αυστραλίδα ηθοποιό, η οποία τα έχει όλα. Και εξηγούμαστε. Μια εκτιμώμενη περιουσία 27 εκατ. δολαρίων, ταλέντο, ομορφιά, εξυπνάδα - και δυστυχώς πλέον, έναν σύζυγο...

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Robbie βρίσκεται σε σχέση με τον Βρετανό σκηνοθέτη Tom Ackerley, ο οποίος προφανώς κάπου κρύβει ένα τζίνι που του πραγματοποιεί τις ευχές, δεν εξηγείται. 

margot robbie tom ackerley basketball

Και ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης. Η Margot, που δεν φημίζεται πως βροντοφωνάζει τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, μιλώντας στην εφημερίδας «Sun», αποκάλυψε το πιο τρελό μέρος που είχε ποτέ σεξ. Και η απάντησή της γίνεται πάλι viral χάρη στη φαντασία του ανδρικού πληθυσμού: «Σε ένα τζετ σκι. Ένα τζετ σκι ακίνητο, που βρισκόταν όμως στο νερό».

 

Α, και για όποιον παραμένει στο άρθρο ψύχραιμος, η Robbie αποκάλυψε και την αγαπημένη της σκηνή σεξ σε ταινία. Είναι αυτή στο True Romance του Quentin Tarantino το 1993. «Είναι όταν η Αλαμπάμα και ο Clarence βρίσκονται στον τηλεφωνικό θάλαμο δίπλα στο δρόμο».

Και αν ακόμα η Margot Robbie δεν είναι στο μυαλό σας, η τέλεια γυναίκα, δείτε και την απάντησή της, στον τρόπο που χαλαρώνει μετά από μια πολύ δύσκολη μέρα γυρισμάτων: «Μου αρέσει να έχω ένα beer shower. Ένα δροσερό beer shower, όταν έχω χρόνο». 

MargotRobbie

Και εσύ νιώθεις καλύτερα που την βγάζεις ακόμη στα ασανσέρ;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved