Είστε έτοιμοι; Το Mad Max επιστρέφει

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της ταινίας George Miller.

Το Mad Max: Fury Road ήταν ένα από τα καλύτερα reboots σε κινηματογραφικό franchise που έγινε ποτέ στην ιστορία του σινεμά. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό από την εντυπωσιακή οπτική του σκηνοθέτη George Miller, αλλά και τις ερμηνείες του Tom Hardy και της Charlize Theron. Και με βάση τα παραπάνω η συνέχεια πλησιάζει.

 

 

Και δεν το λέμε εμείς, αλλά ο ίδιος ο Miller σε συνέντευξη που παραχώρησε, μετά την κατάταξη που είδε το φως της δημοσιότητας, η οποία έδωσε στο Mad Max: Fury Road μια θέση στις 100 καλύτερες ταινίες της δεκαετίας. Ο Miller ρωτήθηκε γι' αυτή τη διάκριση, αλλά και για τις πιθανότητες που υπάρχουν για συνέχεια της ιστορίας. Η απάντησή του, ξεκάθαρη:

«Υπάρχουν ακόμα δυο ιστορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν τόσο τον Mad Max (Tom Hardy), όσο και την Furiosa (Charlize Theron). Είμαστε σε συζητήσεις με τη Warner, καθώς υπήρχαν κάποια θέματα, όμως όλα δείχνουν πως σύντομα πιάνουμε και πάλι δουλειά». Τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο Miller, έχουν να κάνουν με νομικά προβλήματα που προέκυψαν μετά την εξαγορά της Warner Bros. από την AT & T, συνεχίζοντας:

 

charlize theron mad max fury road

 

«Όλα ξεκίνησαν με το χάος που επικρατούσε στη Warner Bros. Όχι εξαιτίας του Kevin Tsujihara (πρώην CEO της εταιρείας), αλλά γιατί η εταιρεία δεν ήταν πλέον ανταγωνιστική, κανείς δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες και η κατάσταση ήταν τραγική. Ευτυχώς μετά τη συγχώνευση με AT & T, έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση και μπορούμε να δουλεύουμε κανονικά».

Φυσικά, για τα sequels του Mad Max, θετικοί εμφανίζονται και οι πρωταγωνιστές, με τον Tom Hardy να αναφέρει στο Television Critics Association του 2017, πως περιμένει το τηλεφώνημα για να πιάσει και πάλι δουλειά.

 

Screen Shot 2019 07 29 at 18.20.09

 

Τα νέα λοιπόν, φαίνονται εξαιρετικά. Εάν και η Charlize Theron πει το μεγάλο «ναι», τότε θα μετράμε αντίστροφα για τις νέες επικές ταινίες του Mad Max. Εώς τότε οπλιστείτε με υπομονή και απλά... ξαναδείτε το Mad Max: Fury Road!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved