«The King’s Man»: Ένα νέο κατασκοπικό σύμπαν ξεκινά

Μετά το MCU και το Monsterverse, οι μυστικοί πράκτορες αποκτούν δικό τους κόσμο.

To 2014 αποτέλεσε μία από τις πλέον ευχάριστες εκπλήξεις του Hollywood με τις εκπληκτικές σκηνές, τη διαφορετικότητα και τον ξεχωριστό Colin Firth. Το πρώτο «Kingsman» ήρθε ουσιαστικά από το πουθενά για να μας περάσει σε έναν νέο κατασκοπικό κόσμο, με ωραία ατμόσφαιρα, πισώπλατα μαχαιρώματα και κυρίως αρκετό στυλ.

 

 

Ο σκηνοθέτης των πρώτων δύο ταινιών («Kingsman» και «Golden Circle»), Mathew Vaughn αφού μας έδωσε την υπόσχεση ότι η ιστορία θα συνεχιστεί, αποφάσισε να πάει το project ένα βήμα παρακάτω αλλάζοντας τα όσα ξέραμε για τον κατασκοπικό κινηματογράφο.

Κάπως έτσι λοιπόν οι «Kingsmen» λαμβάνουν άλλη διάσταση και μεγαλύτερο σύμπαν και στο spin-off prequel με τίτλο «The King's Man» και τον Ralph Fiennes στον κεντρικό ρόλο θα βιώσουμε την ιστορία του οίκου τους σε παλιότερη εποχή και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Πλάι του ο ανερχόμενος Harris Dickinson (Beach Rats) στον ρόλο του νεαρού μαθητευόμενου θα φορέσει το κοστούμι του κατασκόπου ο οποίος θα μας κλέψει τις καρδιές μετά τον Taron Egerton.

 

 

Η ταινία θα κυκλοφορήσει (όπως και η πρώτη) ανήμερα του Αγίου βαλεντίνου, 14 Φεβρουαρίου 2020.

   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved