Η ταινία «Breaking Bad» θα είναι κοντά μας πολύ νωρίτερα

Οι Bryan Cranston και Aaron Paul έχουν καλά νέα για τον κόσμο.

Ή έχουν όρεξη για πλάκα ή οι Bryan Cranston και Aaron Paul μόλις μοίρασαν ελεύθερα εγκεφαλικά στους εκατομμύρια φίλους του Breaking Bad ανά την υφήλιο. Οι δυο βασικοί πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς αποκάλυψαν (άθελά τους;) πως δεν αργεί η στιγμή που θα επιστρέψουν ως δίδυμο και στο σινεμά!

Τη… φωτιά άναψε ο Aaron Paul (Jesse Pinkman για αυτούς που ξέρουν), που στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, που δείχνει τον ίδιο μαζί με τον «Walter White» και τη φράση: «Ακόμα νωρίτερα».

Αυτές οι δυο λέξεις ήταν ικανές να ανάψουν… φωτιές με τους fans της σειράς να ανυπομονούν για την ταινία που όπως όλα δείχνουν είναι προ των πυλών με το Netflix έτοιμο από καιρό να υποδεχτεί το μεγάλο αυτό project.

 

 

Την είδηση πως η ταινία πλησιάζει επιβεβαίωσε ουσιαστικά και η γυναίκα του Walter White στη σειρά, Skyler κατά κόσμο Anna Gunn τονίζοντας σε εκπομπή του BBC πως: «Δεν μιλούσε η τεκίλα, όταν ανέβηκε το συγκεκριμένο Tweet».

Η ώρα λοιπόν να δούμε τον βαρόνο των ναρκωτικών, Heisenberg μαζί με τον συνέταιρό του Jesse Pinkman να διαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους, αλλά αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved