Η καλύτερη ζωή ξεκινά από το ψυγείο!

Μπορεί να νιώθεις έτοιμος και να έχεις τις καλύτερες προθέσεις για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις.

Μία καλή λύση, λοιπόν, θα ήταν να ξεκινήσεις, αλλάζοντας το ψυγείο σου! Μην απορείς καθόλου. Το τελευταίο που χρειάζεσαι, σε μία εποχή όπου η τεχνολογία εξελίσσεται διαρκώς, είναι μία παρωχημένη οικιακή συσκευή, που δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου. Γι’ αυτόν το λόγο εγώ προσανατολίστηκα στους ελεύθερους ψυγειοκαταψύκτες πλάτους 70 εκατοστών Bosch, οι οποίοι προσφέρουν πολλά περισσότερα από μία συμβατική συντήρηση τροφίμων.

Η «αναβάθμιση» ήταν εμφανής από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, όταν και διαπίστωσα ότι τα φρούτα που είχα στο συρτάρι με τεχνολογία VitaFresh και έλεγχο υγρασίας, διατήρησαν τη ζωντάνια, την υφή και το χρώμα τους για έως και τριπλάσιες ημέρες σε σύγκριση με εκείνες που με είχε συνηθίσει το προηγούμενο ψυγείο μου.

 

2

 

Το ίδιο συμβαίνει και με τα περισσότερα προϊόντα που αποθηκεύω στον ελεύθερο ψυγειοκαταψύκτη Bosch με πλάτος 70 εκατοστά, καθώς διαθέτει διάφορες καινοτόμες τεχνολογίες και προηγμένα συστήματα ψύξης, που εξασφαλίζουν την ιδανική θερμοκρασία συντήρησης και κατάψυξης για κάθε πρώτη ύλη, ξεχωριστά. Μεταξύ αυτών, το σύστημα Dynamic MultiAirFlow και FreshSense, αλλά και οι λειτουργίες SuperCooling, που πλαισιώνουν τις κορυφαίες επιδόσεις της συσκευής και διατηρούν το σύνολο των τροφίμων φρέσκα και πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.

 

3

 

«Level up»

Στη βελτίωση της καθημερινότητάς μου συνέβαλε και η αύξηση του ωφέλιμου αποθηκευτικού χώρου που μου προσέφερε ο ελεύθερος ψυγειοκαταψύκτης πλάτους 70 εκατοστών Bosch, καθώς σε σχέση με τον «60άρη» προκάτοχό του, απολαμβάνω επιπλέον άνεση 139 λίτρων για συντήρηση και ψύξη τροφίμων. Έτσι από τα 279 λίτρα και τα 87 λίτρα που είχα πριν ως καθαρή χωρητικότητα συντήρησης και κατάψυξης, πλέον διαθέτω 400 λίτρα και 105 λίτρα, αντίστοιχα. Αν τώρα στην ποσότητα αυτή συνυπολογίσεις και την ευελιξία που προσφέρει ο εργονομικός και «έξυπνος» σχεδιασμός του, σε όλα τα επίπεδα, τότε θα αντιληφθείς το «level up» στην ποιότητα της ζωής μου.

Το συρτάρι BigBox, ύψους 26 εκατοστών, παραδείγματος χάρη, μου επιτρέπει να χωρέσω και όχι να «στριμώξω» ογκώδη αντικείμενα, αλλά και να αποθηκεύσω τα πάντα στην εντέλεια, αξιοποιώντας το ειδικό διαχωριστικό που μπαίνει στη μέση του. Την ίδια στιγμή, η τεχνολογία VarioZone χαρίζει απαράμιλλη ευελιξία στον εσωτερικό χώρο της κατάψυξης, αφού μπορώ να αφαιρέσω τα ράφια και τα συρτάρια, ώστε να τοποθετήσω ακόμα και κάποιο μεγάλο ψάρι, μια γαλοπούλα ή μια πολυεπίπεδη τούρτα παγωτό, εύκολα κι απλά, χωρίς να φοβάμαι μήπως τα «στραπατσάρω».

 

4

 

Πιθανότατα, θα μπορούσα να μιλάω με τις ώρες για το νέο μου ελεύθερο ψυγειοκαταψύκτη Bosch με 70εκατοστά πλάτος, όπως για την τεχνολογία Full NoFrost, που με απαλλάσσει μια για πάντα από την αγγαρεία της απόψυξης, ή για την παγκόσμια καινοτομία Perfect Fit Bosch, που εξασφαλίζει την άψογη εφαρμογή της συσκευής στην κουζίνα χωρίς καμμιά απόσταση, χωρίς καθόλου κενό από τις γύρω επιφάνειες. Ταιριάζει γάντι ακόμη και στους πιο μικρούς χώρους καθώς χρειάζεστε ακριβώς και μόνο 70εκατοστά πλάτος για να τον τοποθετήσετε. Το μόνο βέβαιο, πάντως, είναι ότι η καλύτερη ζωή ξεκινά από το ψυγείο! Τον νέο σας ελεύθερο ψυγειοκαταψύκτη Bosch!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved