Αυτή η συσκευή θα μετατρέψει το σπίτι σου στον πιο «cool» προορισμό του καλοκαιριού

Όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει, το «καταφύγιο» της ψύξης στην κουζίνα σε περιμένει! 

Tο ψυγείο είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις σωτήριες οικιακές συσκευές, που μπορεί να μετατρέψει το σπίτι σου στον πιο «cool» προορισμό του καλοκαιριού. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα σε βοηθήσουν οι πρωτοποριακές τεχνολογίες των ελεύθερων ψυγειοκαταψυκτών Bosch πλάτους 70 εκατοστών,

MCIM01772659 FF FRI Conent 10 R 1600x1515

οι οποίες μεταβάλλουν και διαμορφώνουν εξειδικευμένα το μικροκλίμα στη συντήρηση και την κατάψυξη της συσκευής. Το αποτέλεσμα; Iδανική και τέλεια ψύξη πολλών, διαφορετικών κατηγοριών τροφίμων και ροφημάτων, ακόμη και των πιο ευαίσθητων ή απαιτητικών, ακόμη και σε μεγάλες ποσότητες και κυρίως μέσα σε χρόνο ρεκόρ.

Ανάμεσα στις «έξυπνες» σχεδιαστικές επιλογές, που επιτυγχάνουν την ασυναγώνιστη ποιότητα λειτουργίας, όχι μόνο κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, αλλά 365 ημέρες το χρόνο, είναι τα δύο κυκλώματα ψύξης με διαφορετικούς αισθητήρες για ξεχωριστό έλεγχο τόσο της θερμοκρασίας στη συντήρηση, όσο και στην κατάψυξη. Επιπλέον, το πολλαπλό σύστημα άμεσης ενημέρωσης για οποιαδήποτε μεταβολή στις συνθήκες που επικρατούν στο εσωτερικό της συσκευής, θα σας κάνει τη ζωή ακόμη πιο εύκολη. Παράλληλα, το σύστημα Dynamic MultiAirFlow επιτυγχάνει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας και άρα την ιδανική διατήρηση της φρεσκάδας των τροφίμων για περισσότερο χρονικό διάστημα. Ενώ η λειτουργία SuperCooling προσφέρει την πιο γρήγορη ψύξη και κατάψυξη, στους αντίστοιχους χώρους, χωρίς την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας καθώς απενεργοποιείται αυτόματα μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία. Πόσο πιο εύκολα, πόσο πιο Bosch;

image1

Ακρογωνιαίος λίθος της ποιοτικής λειτουργίας των ελεύθερων ψυγειοκαταψυκτών Bosch, είναι η συνεχής παρακολούθηση της θερμοκρασίας στο χώρο της κουζίνας και η άμεση προσαρμογή των συνθηκών στους θαλάμους της συντήρησης και της κατάψυξης χάρη στην τεχνολογία FreshSense. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η σταθερή και ιδανική θερμοκρασία στον ελεύθερο ψυγειοκαταψύκτη σου με 70 εκατοστά πλάτος, για να μπορείς να διατηρείς φρέσκα τα τρόφιμα και τα ροφήματά σου για ακόμη περισσότερο χρονικό διάστημα. Έτσι, η παρέα σου δεν θα ξαναπαραπονεθεί για τα ζεστά αναψυκτικά και τους χυμούς, που χρειάζονται απαραιτήτως παγάκια για να τους καταναλώσεις. Άσε που με έως 139 λίτρα επιπρόσθετου ωφέλιμου χώρου στους «70αρηδες» ελεύθερους ψυγειοκαταψύκτες Bosch,

123

μπορείς επιτέλους να απολαμβάνεις όλα εκείνα τα φρέσκα τρόφιμα που προτιμάς, στις ποσότητες που εσύ επιθυμείς, χωρίς να στριμώχνεις ή καταπιέζεις κάτι. Τα χωράνε όλα, και ακόμη περισσότερα χάρη στη μοναδική τους εργονομία.

Το συρτάρι ΒigBox, με ύψος 26 εκατοστά, από τη μία και η τεχνολογία VarioZone με τα αφαιρούμενα ράφια από την άλλη, θα σε βοηθήσουν ακόμα και να ψύξεις με τεράστια ευελιξία εκείνη την τρίπατη τούρτα παγωτό που πάντα λιγουρευόσουν στο ζαχαροπλαστείο. Την ίδια στιγμή, η ανάγκη σου για φρέσκα φρούτα ικανοποιείται πλήρως με την τεχνολογία VitaFresh και χάρη στον έλεγχο της υγρασίας, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά σου θα διατηρούνται πλούσια σε βιταμίνες για έως και τριπλάσιο χρονικό διάστημα στο ειδικά διαμορφωμένο και εξειδικευμένο συρτάρι για τη σωστή συντήρησή τους!

 

 

3

 

Συν τοις άλλοις, θα έχεις μετατρέψει το «καταφύγιο» της ψύξης και στον πιο όμορφο χώρο του σπιτιού, χάρη στις stylish επιλογές χρώματος, αλλά και υλικών όπως το μαύρο γυαλί καθρέφτης ή το Inox Antifinger, που δεν λερώνει και δεν αφήνει δαχτυλιές. Επιπλέον, η παγκόσμια καινοτομία Perfect Fit Bosch επιτρέπει στο νέο, σιωπηλό συμπυκνωτή Full Skin Condenser να ενσωματωθεί στις πλαϊνές επιφάνειες των ελεύθερων ψυγειοκαταψυκτών πλάτους 70 εκατοστών, με αποτέλεσμα να μπορείς να απολαύσεις την τέλεια τοποθέτηση της συσκευής σου δίπλα ακριβώς από τοίχο, έπιπλο ή όποια επιφάνεια της κουζίνας σου, σαν να ήταν εντοιχισμένο, και μάλιστα χωρίς ούτε ένα εκατοστό χαμένο ή αναξιοποίητο. Και επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, το cool design της κουζίνας απογειώνεται με το κομψό LED ή LCD panel ηλεκτρονικού ελέγχου των θερμοκρασιών συντήρησης και κατάψυξης στην πόρτα του ψυγείου απ' έξω, χωρίς καν να το ανοίξεις.

 σδφδσφσδφσδ

Αν, λοιπόν, θέλεις να μετατρέψεις το σπίτι σου στον πιο «cool» προορισμό του καλοκαιριού, τότε θα ήταν έξυπνο να προσανατολιστείς στην αγορά ενός ελεύθερου ψυγειοκαταψύκτη Bosch με 70 εκατοστά πλάτος, καθώς σου προσφέρει το χώρο και την ευελιξία που χρειάζεσαι για να ικανοποιήσεις τα δικά σου «θέλω», αλλά και ολόκληρης της παρέας σου, όλες εκείνες τις δύσκολες μέρες και νύχτες, που η ανάγκη για δροσερά φρούτα, λαχανικά, τρόφιμα και παγωμένα ροφήματα, smoothies, νερό και λαχταριστά παγωτά, είναι επιβεβλημένη.

MCIM01248406 gray 1405

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved