Όταν οι ρόλοι κυριεύουν την πραγματική ζωή των ηθοποιών

Και οι τρεις ήταν υπέροχοι. Και οι τρεις αντιμετώπισαν την ίδια δυσκολία.

Την Τρίτη, έγινε γνωστό από το Page Six πως ο Kit Harington, γνωστός και ως Jon Snow, έχει εισέλθει σε κλινική απεξάρτησης στο Connecticut της Αμερικής. Ο λόγος της εισαγωγής του, ή των επισκέψεών του εκεί, αφού μπορεί να εμφανίζεται όποτε εκείνος θελήσει, είναι το στρες, η κόπωση αλλά και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Αυτό που τον οδήγησε σε αυτό το σημείο, είναι το τέλος του Game of Thrones και όπως είπε άτομο του στενού του περιβάλλοντος, η απόσυρση του Jon Snow από την τηλεόραση, του έχει στοιχίσει.

 

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μοναδική φορά που αστέρες από μεγάλες και ακριβές παραγωγές, που κράτησαν για χρόνια, λύγισαν υπό το βάρος των απαιτήσεων, την ξαφνική απόσχιση από τους ρόλους τους αλλά και το τέλος της σειράς που τους έβαλε στην διαδικασία να ζήσουν σε μια νέα πραγματικότητα μετά από πολλά, πολλά χρόνια συγκεκριμένης ρουτίνας. Όταν το 2011 η τελευταία ταινία του Harry Potter, Deathly Hallows έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους, ο κεντρικός πρωταγωνιστής της, ο Daniel Radcliffe, το παιδί με το σημάδι αστραπής στο κούτελο, γνωστοποίησε τον εξάρτησή του στο αλκοόλ. Για τον Radcliffe, η σειρά των 8 ταινιών, θέλοντας και μη, ήταν η καθημερινότητά του, μια δεύτερη ζωή κολλημένη στην πρώτη, κανονική του ζωή, πέρα από τις κάμερες και τον μαγικό κόσμο του Χόγκουαρτς.

Αποτέλεσμα εικόνας για harry potter gifs

 

Τον Μάρτιο του 2015, ο στιλάτος, λάτρης του τσιγάρου και του ποτού στη σειρά Mad Men, Jon Hamm, εισήλθε σε κλινική αποτοξίνωσης για τον ίδιο λόγο: αλκοόλ. Ο χαρακτήρας που υποδύθηκε για χρόνια, έπρεπε επιτέλους να μπει στο συρτάρι και ο γνωστός ηθοποιός δεν το πήρε και με τον καλύτερο τρόπο.

Ο βασικός λόγος, σύμφωνα με την Donna Rockwell, κλινική ψυχολόγος με ειδίκευση στη φήμη που αποκτούν οι διάσημοι, μίλησε στη New York Post και υποστήριξε πως, το να αποχωρίζεσαι έναν τέτοιο ρόλο, με τόσο μεγάλη διάρκεια, είναι τεράστια απώλεια. Και οι τρεις που προαναφέρθηκαν, είχαν ιδιαίτερη και χρόνια σχέση με τους ρόλους τους. Το ενδιαφέρον στα λεγόμενά της, είναι πως οι άντρες ηθοποιοί δεν ζητούν εύκολα τη βοήθεια ειδικών, ιδιαίτερα όταν υποδύονται σκληρούς ή ηρωικούς ρόλους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved