Πώς ο Moby κατάφερε να μας κάνει να νιώσουμε άβολα

Η λέξη ‘’cringe’’ ίσως είναι η κατάλληλη για τη φωτογραφία του με τη Natalie Portman αλλά και τη γενικότερη συμπεριφορά του μουσικού.

Ανοίγεις ένα νέο tab στην οθόνη σου και πληκτρολογείς Youtube. Όταν αυτό εμφανιστεί μπροστά σου, έρχεται η ώρα να πληκτρολογήσεις το τραγούδι που θες να ακούσεις. Γράφεις Moby και το Porcelain είναι το πρώτο που εμφανίζεται δίπλα στο όνομά του. Λογικό, μιλάμε για ένα εκπληκτικό κομμάτι και ένα από τα πιο γνωστά του. Είναι ατμοσφαιρικό, είναι νοσταλγικό και ξυπνάει μία περίεργη επιθυμία για κάποιο ταξίδι ή μια νέα αρχή. Ακούγοντας το Porcelain, μπορεί να νιώσει κάποιος πολλά, σίγουρα, όμως, όχι άβολα. Ο δημιουργός του, αντίθετα, μας έκανε να νιώσουμε έτσι.

Ο 53χρονος πλέον Moby, κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία του με όνομα Then it Fell Apart. Σε αυτό το βιβλίο επιχειρεί μια διαδρομή στις ερωτικές του σχέσεις με διάφορες γνωστές προσωπικότητες όπως η Lana Del Rey και η Natalie Portman. Η δεύτερη, σε πρόσφατη συνέντευξή της, δήλωσε: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα πως χαρακτήρισε το μικρό χρονικό διάστημα που τον γνώριζα ως σχέση. Όπως το θυμάμαι εγώ, ήταν ένας μεγαλύτερος άντρας που φερόταν αλλόκοτα προς εμένα, όταν εγώ είχα μόλις αποφοιτήσει από το Λύκειο».

Ο λόγος που αποφάσισε ο Moby να ασχοληθεί με τις παρελθοντικές του σχέσεις στην αυτοβιογραφία του, παραμένει άγνωστος. Ίσως, ο γνωστός μουσικός, θεώρησε πως κάτι τέτοιο θα ενδιέφερε τους εκατομμύρια θαυμαστές του. Ίσως, πάλι, επιζητεί την χαμένη προσοχή προς το πρόσωπό του και την επιβεβαίωση πως, κάποτε, υπήρξε αυτό που λέμε: «γαμάτος».

«Συνειδητοποίησα πως είναι ένας μεγαλύτερος άντρας που ενδιαφερόταν για εμένα με τρόπο ακατάλληλο», συνέχισε η Portman και για να αισθανθούμε ακόμα πιο άβολα, ο Moby μας έδειξε μέσω του Instagram μια παλαιότερη φωτογραφία τους. Το άσχημο σε αυτό, είναι πως την παρουσιάζει ως αποδεικτικό στοιχείο της σχέσης του, απλά και μόνο, γιατί δεν φοράει μπλούζα. Κακό, ανώριμο παιχνίδι μέσω social media.

 

 

 Moby, σε είχαμε ψηλά. Πλέον, έχουμε ψηλά μόνο τη μουσική σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved