Το νέο τρέιλερ του «Once Upon a Time in Hollywood» μας κυρίευσε

Η ένατη ταινία του Quentin Tarantino έκανε την πρώτη της προβολή στις Κάννες.

Μετά και από το τελευταίο τρέιλερ που κυκλοφόρησε λίγο πριν την προβολή της ταινίας στο φεστιβάλ Καννών, έγινε πλέον ξεκάθαρο πως το «Once Upon a Time in Hollywood», δεν επικεντρώνεται στον Charles Manson και την δολοφονία της Sharon Tate, αλλά στον Leonardo DiCaprio και Brad Pitt. Η γνωστή αιρετική φυσιογνωμία του Manson, είναι απλά ένα μέρος της περίπλοκης ιστορίας του Quentin Tarantino.

 

«Σε αυτή την πόλη, όλα μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή». Αυτή η ατάκα ακούγεται ξεκάθαρα στο τρέιλερ και δεν θα μπορούσε να μεταφράσει καλύτερα το απρόοπτο που αρέσει να μεταφέρει στο φανατικό κοινό του ο ανατρεπτικός σκηνοθέτης. Άλλωστε, βρισκόμαστε στα τέλη τoυ 1969 στο Λος Άντζελες, εκεί που η χρυσή εποχή του Hollywood οδεύει προς το τέλος του. Για να μπούμε από τώρα στο κλίμα, εμφανίζεται και ο Al Pacino στο πολλά υποσχόμενο τρέιλερ, απλά και μόνο για να μας υπενθυμίσει πως το καστ, είναι κάτι παραπάνω από πλούσιο.

 

 

Για να καταλάβει κάποιος τη σημασία της ταινίας και το πόσο πολύτιμη είναι για τον Tarantino, καλό θα ήταν να μάθει πως, σε ανοιχτή του επιστολή, παρακάλεσε το κοινό που θα την παρακολουθήσει στις Κάννες, να μην προβεί σε αποκαλύψεις που θα καταστρέψουν την εμπειρία των μετέπειτα θεατών.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved