Μαζεύουν υπογραφές για να αλλάξει το φινάλε του GoT

Εσύ θα υπογράψεις; Πριν το κάνεις, πάρε μέρος στην ψηφοφορία για το αν πρέπει ή όχι να γυριστεί από την αρχή τη τελευταία σεζόν.

Τελικά, ο ντόρος που έγινε πριν την έναρξη της 8ης σεζόν, ήταν για το τίποτα. Οι φίλοι της σειράς, είναι απογοητευμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις και μια σύντομη βόλτα στο διαδίκτυο, το επιβεβαιώνει. Κάποιοι, πέρα από τις άσχημες κριτικές τους στα social media, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Η λύση σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι μία: συμπόρευση για τον κοινό σκοπό. Ποιος είναι αυτός; Φυσικά να γυριστεί η 8η σεζόν ξανά για να έχει το τέλος που της αξίζει. Πώς το κάνεις αυτό; Μαζεύοντας υπογραφές.

 

Η καλύτερη –για κάποιους- σειρά όλων των εποχών, χρειάζεται να κλείσει τον κύκλο της με το κεφάλι ψηλά. Θα συμμεριστεί το HBO τις ανησυχίες των σκληροπυρηνικών θαυμαστών του GoT; Οι υπογραφές έχουν ξεπεράσει ήδη τις 700.000 κάτι που δείχνει πως, αν δεν το κάνει, τότε θα έχει να κάνει με την οργή του λαού. Είσαι και εσύ ένας από αυτούς που θα βάλουν την υπογραφή τους για να αλλάξει το τέλος της σειράς; Σου δίνουμε το link που μπορείς να το κάνεις, πριν από αυτό, όμως, σου δίνουμε την δυνατότητα να ψηφίσεις και σε μας.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved