Ο Robert Pattinson ο επόμενος Batman;

Η νέα ταινία Batman βρίσκεται στα σκαριά και φλερτάρει έντονα με την απόρριψή μας.

Από τη στιγμή που ο Ben Affleck άφησε το κοστούμι του Bruce Wayne, άρχισε η ονοματολογία για τον επόμενο ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον Σκοτεινό Ιππότη. Τα πρώτα ονόματα που κυκλοφόρησαν ήταν αρκετά δυνατά, γεγονός που μας γέμισε με αισιοδοξία για τον επόμενο Σκοτεινό Εκδικητή της Gotham City. Προς μεγάλη (μας) απογοήτευση ωστόοσο, αυτός ίσως είναι ο Robert Pattinson.

Ακριβώς, ο πρωταγωνιστής του Twilight Saga, το γλυκανάλατο βαμπίρ που έκανε και μια βόλτα από το Harry Potter franchise, σύμφωνα με όσα διαρρέουν από τις ΗΠΑ είναι ο βασικός υποψήφιος του σκηνοθέτη Matt Reeves για το ρόλο του Batman

 

Άλλες πηγές όμως μας κάνουν και τρέμουμε ήδη καθώς αναφέρουν πως ήδη έχει υπογράψει και ετοιμάζεται να φορέσει τη διάσημη στολή. Ο Matt Reeves ο οποίος θα σκηνοθετήσει την ταινία στη θέση του Affleck προσανατολίζεται στο να παρουσιάσει μια διαφορετική εκδοχή του διάσημου υπερ-ήρωα, καθώς θα επικεντρωθεί στις πρώτες μέρες δράσης του νεαρού Bruce Wayne, πριν δηλαδή γίνει γνωστός με ένα άλλο όνομα. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές σε λίγο καιρό όταν και θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας.

Εμείς ελπίζουμε πως ο Mat Reeves θα σκεφτεί καλύτερα την επιλογή του Pattinson. Δεν έχουμε κάτι με τον άνθρωπο αλλά… Όχι τον Batman.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved