Και αν ο Jaime Lannister είναι ακόμα ζωντανός;

Υπάρχουν αποδείξεις και η Γωγώ Φούντα τα έβαλε κάτω.

Καταλαβαίνω να έχεις ξενερώσει με την 8η και τελευταία σεζόν του μεγαλύτερου show που υπήρξε ποτέ στην τηλεόραση, το καταλαβαίνω και το δικαιολογώ, αλλά αυτό αφενός δεν αναιρεί το γεγονός ότι το Game of Thrones άλλαξε ολοκληρωτικά τις τηλεοπτικές σειρές φορ έβα και αφετέρου όπως και να το κάνουμε είμαστε εξαρτημένοι και θέλουμε να μαθαίνουμε τα πάντα ακόμα και τώρα… λίγο πριν το τέλος!

Στο 5ο επεισόδιο λοιπόν, είδαμε την ολοκληρωτική καταστροφή του Kings Landing, και-δυστυχώς- το θάνατο του αιώνιου ζεύγους Cersei και Jamie. Όπως φυσικά αντιλαμβάνεσαι, το γυναικείο κοινό του GoT την έπαθε τη συντριβή του με την καταπλάκωση του υπέροχου Βασιλοσφαγέα, καθότι υπήρξε και ένα από τα πιο hot αρσενικά του Westeros.

giphy 1

Ωστόσο, υπάρχει μία σοβαρή πιθανότητα να μας άφησε μόνο η Cersei, και ο Jamie (μας) να ζει και να βασιλεύει! Και πού το στηρίζουμε αυτό; Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν ότι ενώ οι υπόλοιποι νεκροί του επεισoδίου έλαβαν το αντίο τους –Lena Heady (Cersei), Pilou Asbæk (Εuron Greyjoy) και Rory McCann (Hound)- ο Nicolaj Coster Waldau… αγνοήθηκε παντελώς.

giphy

Και δεν τελειώνουμε εδώ κυρίες και κύριοι. Δημοσιογράφος του Entertainment Weekly που έχει αναλάβει να παίρνει συνέντευξη από τους… θανόντες της σειράς, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον Jamie Lannister, απάντησε: «Μη βιάζεστε για το συγκεκριμένο».

Και πού καταλήγω εγώ που τον Jamie/Nikolaj κορώνα στο κεφάλι μου τον έχω; Ότι το ξανθό αγόρι με κάποιο τρόπο επέζησε της κατολίσθησης και μάλλον αναμένεται να κάνει κάτι huge στη συνέχεια.

Λέτε;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved