Η «Παραλία» του DiCaprio θα παραμείνει κλειστή μέχρι το 2021

Άλλη μία καταστροφή από το ανθρώπινο είδος. Θύμα αυτή τη φορά, η γνωστή Maya Bay.

Η πιο γνωστή παραλία της Ταϊλάνδης, η Maya Bay, θα παραμείνει κλειστή τουλάχιστον μέχρι το 2021. Αν σου λέει κάτι το όνομα, είναι γιατί έχεις και εσύ παρακολουθήσει ή ακούσει για την ταινία που έκανε γνωστό τον Leonardo DiCaprio. Αυτή, δεν είναι άλλη από το ‘’The Beach’’.

 

 

Η απαγόρευση των τουριστών έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο για τον απλούστατο λόγο, πως η παραλία έπεσε θύμα της φήμης που απέκτησε ξαφνικά μετά το 2000. Για να αναδημιουργηθούν οι φυσικοί της πόροι, πρέπει το ανθρώπινο είδος να μείνει μακριά, κάτι που για ακόμη μια φορά, δείχνει την κακή μας μεταχείριση απέναντι σε θαύματα της Φύσης.

Η Maya Bay, κατακλύζεται στην κυριολεξία από τους τουρίστες, με το 2018 να εικάζεται πως 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι θα την επισκέπτονταν, πράγμα αδιανόητο και καταστροφικό για την ίδια. Για το λόγο αυτό, πάρθηκε η απόφαση, πέρυσι, η παραλία να «ξεκουραστεί» και όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι το 2021. Οι τουρίστες, μπορούν πλέον να πλησιάζουν τη Maya Bay μόνο με πλοίο. Αν αναρωτιέσαι για ποιον λόγο γίνεται αυτός ο χαμός γύρω από την πιο γνωστή παραλία της Ταϊλάνδης, δες τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved