O Tarantino σκέφτεται να σκηνοθετήσει το Star Trek

Και το διάστημα έχει γεμίσει ήδη με αίματα.

Αυτή η είδηση είχε γίνει γνωστή τον Δεκέμβριο του 2017, όταν ο ίδιος ο Quentin Tarantino, γνωστοποίησε πως προώθησε στην Paramount Pictures την ιδέα του να σκηνοθετήσει μια ταινία Star Trek. Αν έχετε χρόνια εμπειρία από στο σύμπαν του Tarantino, τότε ήδη μπορείτε να φανταστείτε πως θα είναι το αποτέλεσμα αν τελικά αυτή η ιδέα γίνει πράξη.

Πολλοί ηθοποιοί από το γνωστό καστ, είχαν εκφράσει τις ανησυχίες τους αλλά και τις αμφιβολίες τους για το αν κάτι τέτοιο θα γίνει πραγματικότητα το 2018. Μια ξαφνική δήλωση του σκηνοθέτη, όμως, έβαλε και πάλι φωτιά στις τάξεις των φίλων των Star Trek αλλά και του ίδιου του Tarantino, αφού θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η προσέγγισή του στη συγκεκριμένη ταινία.

 

tarantino

 Φαντάζεσαι να δούμε κάτι τέτοιο;

 

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα. Δεν έχουμε μιλήσει εδώ και αρκετό καιρό γιατί φτιάχνω την ταινία μου, όμως έχουμε μιλήσει για την ιστορία και το σενάριο, το οποίο είναι ήδη γραμμένο και όταν τελειώσω με το Once Upon a Time in Hollywood, θα μιλήσουμε ξανά». Τα λόγια αυτά ανήκουν στον Tarantino και η αλήθεια είναι πως μας γέμισαν με αισιοδοξία. Αν τηρήσει την υπόσχεσή του, τότε θα ήταν φρόνιμο να ετοιμαστούμε για το πιο ανατρεπτικό Star Trek όλων των εποχών.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved