Μήπως τελικά ξέρουμε ποιος είναι ο Night King;

Για όποιον είδε το πρώτο επεισόδιο του 8ου κύκλου.

O Night King τείνει να εξελιχθεί στον απόλυτο πρωταγωνιστή του Game of Thrones. Μαζί με τον στρατό (και τον δράκο του), κατηφορίζει προς το Westeros, όπου η μόνη του επιθυμία είναι ο θάνατος όλων. Ή αλλιώς Valar Moghulis.

Ο χειμώνας έφτασε λοιπόν, με την 8η και τελευταία σεζόν και τελευταία σεζόν της σεζόν του ΗΒΟ είναι εδώ για να μας δώσει τον επίλογο που άπαντες ελπίζω να μας συναρπάσει, όπως έκαναν και οι υπόλοιποι επτά κύκλοι της σειράς.

Στην πρεμιέρα λοιπόν του τελευταίου κύκλου ωστόσο ενδέχεται οι συντελεστές της μας έδωσαν απλόχερα ένα στοιχείο που ίσως αποκαλύπτει (ή και όχι) την πραγματική ταυτότητα του Night King.

 

kinh

 

Σε μια επιδρομή σε ένα εγκαταλελειμμένο κάστρο, ο Tormund, o Berrick Dondarrion και οι άνδρες της Night’s Watch βρέθηκαν μπροστά σε ένα τρομακτικό θέαμα: ένα νεαρό αγόρι που φαινόταν «νεκρό» από τους White Walkers, καθώς το σώμα του βρισκόταν στη μέση ενός σπειροειδούς συμβόλου που αποτελείται από διάφορα άκρα, με την μακάβρια εικόνα να ολοκληρώνεται όταν το αγόρι μετατράπηκε σε «ζόμπι», με αποτέλεσμα να το κάψουν…

Όμως ας μείνουμε στο σύμβολο. Ένα σύμβολο που το έχουμε ξαναδεί στη σειρά και είναι αυτό που μας φέρνει κοντά στο ποιος πραγματικά είναι ο Night King.

 

                                                 

Ναι καλά είδατε. Το σύμβολο αυτό, μοιάζει αρκετά με το οικόσημο των Targaryen. Κι όμως δεν είναι αυτό το μόνο στοιχείο που υπάρχει. Ο Night King όταν αναγέννησε τον δράκο της Daenerys, βρέθηκε πάνω του με χαρακτηριστική άνεση. Και ως γνωστόν, μόνο ένας Targaryen μπορεί να καβαλήσει έναν δράκο…

 

 

Με πέντε επεισόδια να απομένουν για την ολοκλήρωση του έπους του George R. R. Martin, τα πάντα αναμένονται να αποκαλυφθούν σύντομα, αφήνοντάς μας άφωνους… Ως τότε, οπλιστείτε με υπομονή γιατί… Winter is here.

 

tmp GrbECY 106a70cbd97c08e1 viserion



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved