6 δώρα για τους φίλους που λατρεύουν το Game of Thrones

Με την τελευταία σεζόν να πλησιάζει, είναι ίσως η καλύτερη στιγμή για ψώνια. 

Το καλό με τους κολλητούς είναι πως δεν θα δυσκολευτείς να τους αγοράσεις δώρα. Έχεις λοιπόν στην παρέα σου κανέναν τρελό που δεν έχει χάσει επεισόδιο του Game of Thrones; Που προσκυνάει την Καλίσι; Που ξέρει να σου πει ονομαστικά όλους τους προγόνους του Ned Stark;

Επειδή οι κολλητοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, σου παρουσιάζουμε 6 δωράκια βγαλμένα από το Westeros που θα τον κάνουν να σε λατρεύει σαν θεό.

Να τον χαίρεσαι και να δείτε μαζί την τελευταία σεζόν.

 

1. Backpack Jon Snow

jqjs jon snows backpack

Μία τσάντα για κάθε κολλητό που καθημερινά τα βάζει με τις αντιξοότητες – ακόμη και αν αυτές δεν περιλαμβάνουν κυνήγι με τα ζόμπι στο χιόνι. Είναι ευρύχωρο, είναι ηρωικό, έχει το σήμα των Starks που δηλώνει ότι δεν σου τη μπαίνει κανείς και, με λίγη τύχη, ίσως ο κολλητός να γνωρίσει και την Καλίσι της ζωής του. Αρκεί να μην είναι θεία του.

Βρες το εδώ.

2. T-shirt Olenna Tyrell

it was me t shirt 1505947781

Η ομολογία της «γιαγιάς Κορλεόνε» λίγο πριν ξεψυχήσει, ήταν ξεκάθαρα η πιο gangsta στιγμή του φετινού κύκλου. Το «It was me» είναι αυτή η ατάκα που θέλεις να πετάξεις στα μούτρα του άλλου για να του κόψεις τα πόδια. Να τη λοιπόν. Αποτυπωμένη σε t-shirt για να μην ξεχνούν την θέση τους και μην τολμήσουν να κάνουν τίποτα πονηρό. Θα το λατρέψει ο κολλητός.

Βρες το εδώ.

3. Επιτραπέζιο

gameofthrones 1

Είναι μεγάλο, είναι ωραίο είναι στρατηγικής. Ο κάθε παίκτης ελέγχει από έναν Οίκο και έχει δύο στόχους: στρατιωτική επιβολή και εμπόριο. Το σενάριο και ο τρόπος που διεξάγεται το παιχνίδι θα σου θυμίσει το Risk αλλά καλείσαι να παίξεις έξυπνα. Να συμμαχήσεις με αυτούς που πρέπει, να κόψεις το εμπόριο στους εχθρούς και να κατακτήσεις όλο τον χάρτη. Απαιτεί πολλές εργατοώρες και έχει πολλές κάρτες. Κάψιμο δηλαδή.

Βρες το εδώ.

4. Ποτήρια μπίρας

1890 got 20oz map stein

Το κρασί του Dorn και η μπίρα από το  Stormlands μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο δικό μας εμπόριο, αλλά λίγη φαντασία δεν βλάπτει. Αυτές εδώ οι κούπες είναι φτιαγμένες για κολλητούς. Για να τσουγκρίσουν ποτήρια, να μιλήσουν για γυναίκες, να πολιορκήσουν καντίνες και να πέσουν χώμα για ύπνο. Η ζωή είναι μικρή.

Βρες το εδώ.

5. Θήκες Hand of The King

iouk eddard stark mobile cases

Άπαξ και είσαι το τσιράκι του «μεγάλου», απαιτείται να είσαι οργανωμένος. Και σωστά εφοδιασμένος. Η θήκη για κινητό  και iPad με την καρφίτσα του Hand, ξεκαθαρίζει ποιος κάνει και ποιος δεν κάνει κουμάντο. Άσε που σου δίνει και μία μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Άλλοι πάνε δουλειά και άλλοι έχουν 7 Βασίλεια να κουμαντάρουν. Να του το πάρεις δώρο και να τον συμβουλέψεις να προσέχει να μην φάει το κεφάλι του – όπως ένα παιδί από το Winterfell.

Βρες το εδώ.

 

6. Εγχειρίδιο μαγειρικής

A1KWl pvOLL

Και τι δεν έχουμε δει σε αυτό το σώου. Από ελάφια φουρνιστά μέχρι κρεατόπιτες, σουβλιστά κοτόπουλα και γλυκά. Ήδη από τα βιβλία του George R.R. Martin, το Game of Thrones είχε χτίσει τον δικό του τσελεμεντέ. Και αν κάποιος από την παρέα το κατέχει περισσότερο με την μαγειρική, σίγουρα θα το εκτιμήσει. 

Βρες το εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved