MasterChef: Η αντιγραφή, η αποχώρηση και η ασυλία

MasterChef: Η αντιγραφή, η αποχώρηση και η ασυλία

Της «αντιγραφής» έγινε στο επεισόδιο της Τετάρτης στο MasterChef κι έτσι οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας υπέστησαν τις συνέπειες αφού οι κριτές το πήραν είδηση και τους κατσάδιασαν. Το βράδυ της Πέμπτης λοιπόν παρακολουθήσαμε ένα γεμάτο επεισόδιο με ήττα, νίκη, δοκιμασία και ασυλία. Η ομάδα που κατάφερε να πάρει την ασυλία και να απολαύσει ένα υπέροχο δείπνο με τον Γιάννη Αποστολάκη ήταν η κόκκινη και πίσω έμειναν οι παίκτες της μπλε.

 

 

Οι παίκτες που έμειναν πίσω κλήθηκαν να δοκιμαστούν σε ένα παιχνίδι με… ψάρια! Σε εκείνο το σημείο έγινε μάχη αλλά από τη δύσκολη θέση τους έβγαλε ο Σταμάτης, ο οποίος σαν αρχηγός ζήτησε να τον ψηφίσουν προς αποχώρηση καθώς αυτό θεώρησε πως δεν θα αδικήσει κάποιον από τους συμπαίκτες του. Ωστόσο οι κριτές του είπαν πως αυτό δεν είναι μέσα στους κανονισμούς κι έτσι προχώρησε σε μια άλλη κίνηση δίνοντας την ασυλία στον Παντελή.

 

 

Το επεισόδιο της Πέμπτης έκλεισε με μια ακόμη μαγειρική δοκιμασία. Τάσος, Χρήστος και Ασημίνα μαγείρεψαν για τους κριτές ώστε με το πιάτο τους να πείσουν τους κριτές και να δώσουν μια ακόμη λευκή ποδιά, δηλαδή μια ποδιά ασυλίας. Για μια ακόμη φορά ο Χρήστος Μπάρκας ή αλλιώς ο «Mr Κρατς» πήρε την λευκή ποδιά κι έτσι θα είναι εκτός ψηφοφορίας για αποχώρηση.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved