Τζον Σνόου και Άρια Σταρκ επιτέλους συναντιούνται

Ενδιαφέροντα σκηνικά στα δύο νέα τρέιλερ του 8ου κύκλου του Game of Thrones.

Είναι από τα reunion που περιμένουμε με ανυπομονησία στο φινάλε της σειράς-φαινομένου του ΗΒΟ. Ο Jon Snow από τον πρώτο κιόλας κύκλο του Game of Thrones, όταν αποχώρησε από το Winterfell με προορισμό το Great Wall και την Night’s Watch, έχει πολύ καιρό να δει τα αδέρφια του Bran και Arya Stark.

 

 

Με τον πρώτο έφτασε πολύ κοντά κάποια στιγμή, ενώ η δεύτερη έφτασε στο Winterfell όταν εκείνος πλέον είχε βάλει πλώρη γ Dragonstone. Για την ώρα το μόνο με την αδερφή του Sansa έχει ξανασμίξει, ωστόσο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτή τους η επανένωση να μην του βγει σε καλό.

Τελικώς όπως όλα δείχνουν η στιγμή του μεγάλου reunion δεν θα αργήσει και πολύ.

 

 

Ο Jon επιτέλους συναντά τη μικρότερη αδερφή του και πλέον ετοιμάζονται να πολεμήσουν στο ίδιο πλευρό απέναντι στον στρατό των νεκρών. Ο Μεγάλος Πόλεμος πλησιάζει και οι άνθρωποι πλέον έχουν καταλάβει πως μόνο ενωμένοι θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τον Night King και τον στρατό του.

Αυτό άλλωστε είναι και το moto που κυριαρχεί στο δεύτερο βίντεο που κυκλοφόρησε, δια στόματος Tyrion Lannister.

 

 

Η μεγάλη ώρα για τον 8ο κύκλο του Game of Thrones έχει φτάσει και τα ξημερώματα της 15ης Απριλίου είναι δεδομένο ότι πολύς κόσμος θα ξενυχτήσει προκειμένου να το παρακολουθήσει την ίδια ώρα που θα βγει στις ΗΠΑ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved