Ο Chris Evans «απασφάλισε» και αποκάλυψε την αγαπημένη του σκηνή από το MCU

Ο Captain America λίγο πριν το κύκνειο άσμα του ως ο πρώτος Avenger ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Η πολυαναμενόμενη ταινία Avengers: Endgame θα σημάνει το τέλος μια «χρυσής» εποχής για τη Marvel και τους fans της. Ο Chris Evans (εκτός απροόπτου) θα δώσει την τελευταία του παράσταση ως Captain America, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον ίδιο. «Ήταν τιμή να ενσαρκώσω αυτό το ρόλο» ανέφερε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και συνέχισε: «Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες στιγμές και αναμνήσεις».

 

 

Το Endgame θα είναι η 10η ταινία του Chris Evans ως Captain America στο σύμπαν της Marvel. Έναν ήρωα που αγάπησε και τον παρουσίασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόσφατα ο Evans ρωτήθηκε για την αγαπημένη του σκηνή ως Steve Rogers.

«Μου έχει μείνει η σκηνή με στο ασανσέρ από το «Captain America: The Winter Soldier». Ήταν η πρώτη μου σκηνή που γύρισα στην ταινία και η πρώτη μου συνεργασία με τα αδέλφια Russo. Ήταν πρώτη φορά που αισθάνθηκα πως ο Cap ήταν μόνος του. Η σκηνή αυτή με έκανε να νιώσω τι πραγματικά είναι ο Captain America. Είναι μια δυνατή στιγμή στο MCU».

 

 

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο τελευταίο μέρος των Avengers, όπως τους γνωρίζουμε: «Διάβασε αρκετές φορές το σενάρια μέχρι να το συνειδητοποιήσω πως το τέλος φτάνει. Θα είναι μια μεγάλη ταινία. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...» 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved