Είναι ο Thomas Shelby κατάλληλος για το κοστούμι του James Bond;

Στις στοιχηματικές εταιρείες πάντως, ο κόσμος ψηφίζει Cillian Murphy. 

Ποιος δεν θα ήθελε να υποδυθεί τον διασημότερο κατάσκοπο όλων των εποχών; Και το ότι κάνει καριέρα σε ήδη πετυχημένο σήριαλ, δεν είναι αρκετό. Ο Daniel Craig ετοιμάζεται για την πέμπτη και τελευταία του ταινία ως 007, με το «Bond 25» να αποτελεί το κύκνειο άσμα του Βρετανού ως James Bond.

 

Για αρκετό καιρό, πλανιόταν στην ατμόσφαιρα πως αντικαταστάτης του, θα είναι ο Idris Elba, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν, μέχρι ωσότου τα διέλυσε ο ίδιος, μέσω Twitter. Όμως ένας νέος υποψήφιος αντικαταστάτης, έρχεται να ταράξει τα νερά… και το όνομα αυτού; Cillian Murphy!

Ο δικός μας, Thomas Shelby των περιβόητων Peaky Blinders, της σειράς του BBC που πάει… τρένο, αποτελεί ήδη φαβορί στις στοιχηματικής εταιρίας, για να είναι αυτός ο επόμενος James Bond. Ο 42χρονος Ιρλανδός, που τα τελευταία δυο χρόνια είδε τη φήμη του να εκτοξεύεται θεωρείται από πολλούς fans του 007, ιδανικός για το ρόλο. Γνώμη φυσικά έχουν και οι στοιχηματικές εταιρίας που αυτά τα bet αποτελούν το «ψωμί» τους.

 

 

O Alan Arger, εκπρόσωπος της Betway δήλωσε στην Irish Post: «Ο Cillian Murphy είναι το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα, ως υποψήφιος James Bond και ήδη η απόδοσή του, μπορεί να τον χαρακτηρίσει φαβορί». Μόνο ο Richard Madden (R.I.P Rob Stark) και ο Tom Hiddlestone (a.k.a Loki) βρίσκονται πιο πάνω από τον Murphy, με βάση τις αποδόσεις.

Εάν τελικά, ο Murphy πάρει το ρόλο, θα γίνει ο δεύτερος Ιρλανδός που φορά το κοστούμι του 007 μετά τον Pierce Brosnan, ο οποίος έπαιξε σε τέσσερις ταινίες τον Βρετανό πράκτορα.

Διάβασε εδώ την ιστορία των πραγματικών Peaky Blinders.

Ήδη οι fans των Peaky Blinders ονειρεύονται να δουν τον… Shelby μέσα στην Aston Martin, αν και κατά την ταπεινή μας γνώμη, ίσως το σουλούπι του Murphy ταιριάζει καλύτερα σε κάποιο σπουδαίο αντίπαλο του Bond, παρά τον ίδιο τον ήρωα. Βέβαια σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, ο Rami Malek βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις ώστε να είναι ο επόμενος villain του 007.

Λέτε να δούμε τον Thomas Shelby, απέναντι στον οσκαρικό Freddie Mercury; 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved