Εσύ τι όνομα θα έδινες στη μαύρη τρύπα;

Οι fans του Chris Cornell έστειλαν ήδη επίσημο αίτημα. Εμείς σου προτείνουμε 5 εναλλακτικές (μουσικές) επιλογές.

Από τότε που η φωτογραφία της μαύρης τρύπας κατέκλεισε τα social media, όλοι ψάχνουν και προτείνουν διάφορα ονόματα που πρέπει να της δοθούν. Για τους θαυμαστές του Chris Cornell, δεν υπάρχει καταλληλότερο όνομα από αυτό του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.

 

 

Μην ξεχνάμε πως ως τραγουδιστής των Soundgarden, τραγούδησε το Black Hole Sun. Εμείς, δεν είμαστε αντίθετοι να ονομαστεί η μαύρη τρύπα «Cornell», ειδικά αν τελικά ο κλήρος της επιλογής της ονομασίας πέσει σε αυτούς που έβγαζαν τα ονόματα των ελληνικών κακοκαιριών. Οφείλουμε, όμως, να κάνουμε και τις δικές μας προτάσεις για να υπάρχει μεγαλύτερη γκάμα επιλογών, μην τυχόν και το όνομα Chris Cornell, απορριφθεί.

 

1. Lou Reed 

Ο τραγουδιστής των The Velvet Underground, στον προσωπικό του δίσκο Transformer, τα μάτια του μοιάζουν σκεπασμένα με μια μαύρη σκιά. Επίσης, υπάρχει μαύρο φόντο πίσω του. Μπορεί να σου φαίνεται αστείο και υπερβολικό, αλλά είναι αρκετό για να δοθεί το όνομά του στη μαύρη τρύπα. Εντάξει, η πρότασή μας έχει να κάνει αποκλειστικά με το κομμάτι «This Magic Moment». Αν το είχες τραγουδήσει εσύ, ίσως προτείναμε εσένα.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για transformer lou reed

 

2. Tom Waits

Μέσα από τα τραγούδια του τροβαδούρου της παρακμής, έχουμε δει τις πιο μαύρες και κακές στιγμές μας, να περνούν μπροστά από τα μάτια μας. Ο Waits έχει το χάρισμα να μετατρέπει το μαύρο σε μελωδία και τη μελωδία σε μυστήρια μελοποιημένη ποίηση. Tom Waits, δεν αξίζεις μία, αλλά δύο μαύρες τρύπες.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για tom waits

 

3. Leonard Cohen

Ο πρώτα ποιητής και μετά μουσικός Cohen, στον τελευταίο του δίσκο, μας τραγούδησε: «You Want it Darker». Αυτό, από μόνο του, αρκεί. Η υποψηφιότητά του, φυσικά, γίνεται και για άλλο λόγο. Η συνεισφορά στην Τέχνη είναι τεράστια και δικαιούται μια μαύρη τρύπα.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για leonard cohen

 

4. Nina Simone 

Black is the Color of my True Love’s Hair. Δε χρειάζεται να γράψουμε κάτι άλλο. Η μουσική της δεν ήταν ούτε τζαζ, ούτε σόουλ, ούτε μπλουζ, ούτε κλασική. Ήταν απλά Nina Simone και για αυτό το λόγο βρίσκεται δικαιωματικά στην λίστα με τις υποψηφιότητες.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για nina simone

 

5. Pink Floyd 

Κοιτάζεις τη φωτογραφία της μαύρης τρύπας, ποιο δίσκο επιλέγεις να ακούσεις; Το Dark Side of The Moon. Δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι άλλο.

Σχετική εικόνα

 

Αυτές ήταν οι βασικές μας επιλογές. Στο poll που ακολουθεί, έχεις τη δυνατότητα να ψηφίσεις και να αναδείξεις τον μουσικό που θες εσύ. Φυσικά σου δίνουμε και άλλες επιλογές και πού ξέρεις. Ίσως οι προτάσεις μας ληφθούν στα σοβαρά και η μαύρη τρύπα αποκτήσει το κατάλληλο όνομα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved