Αυτά είναι τα τζιν του Κριστιάνο Ρονάλντο

Δεν τα φοράει απλά, τα λανσάρει κιόλας!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο διάσημος ποδοσφαιριστής που όλοι αγαπάμε να μισούμε και κάποιοι εκεί έξω αγαπάνε απλά, είναι γνωστός για την προσοχή που δείχνει στο ντύσιμό του. Μπορεί σε κάποιους το μετροσέξουαλ στυλάκι που προβάλλει να μην ταιριάζει πάρα πολύ αλλά ένα είναι σίγουρο: ο άνθρωπος προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Όπως έχει δηλώσει παλιότερα του αρέσει να φοράει γνωστές μάρκες από τζιν αλλά ποτέ δεν ήταν απολύτως ευχαριστημένος με το πώς κάθονταν τα παντελόνια πάνω του. Έτσι, πολύ απλά, αποφάσισε να λανσάρει τη δικιά του σειρά με τζιν παντελόνια!

Δεν περιμέναμε κάποια διαφορετική ονομασία από αυτή που μάθαμε. Τα τζιν θα ονομάζονται CR7 για ευνόητους λόγους. Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν παίρνω τον εαυτό μου πολύ στα σοβαρά, αλλά παίρνω αυτά που κάνω πολύ σοβαρά. Έτσι όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να λανσάρω τη δικιά μου γραμμή από denim παντελόνια, δεν ήθελα να μοιάζει με καμία άλλη της αγοράς». Μάλιστα. Αρκετά γενναία και δε μένει παρά να δούμε αν θα καταφέρει να την υποστηρίξει όπως υποστηρίζει τη δουλειά του μέσα στο γήπεδο.

Το μόνο που φοβόμαστε είναι ότι μπορεί αυτά τα τζιν να μοιάζουν ωραία στο υπεργυμνασμένο κορμί του ποδοσφαιριστή αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα μπορεί να τα φορέσει και κανείς άλλος. Ή θα χρειάζεται πρώτα να λιώσεις στο γυμναστήριο για να μη φαίνονται χάλια πάνω σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved