Αυτοί είναι οι 5 άντρες που θα σου «φάνε» την γυναίκα!

Κάποιους μάλιστα από αυτούς τους φτιάχνει η ιδέα  

Οι άντρες κινούνται συνήθως με διαφορετικούς κανόνες στον έρωτα και αρκετοί από αυτούς θεωρούν "αντισυναδελφικό" να κλέψουν τη γυναίκα ενός άλλου. Αλλά σαφώς υπάρχουν και εξαιρέσεις. Μπορεί λοιπόν κάποιος να χωθεί ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και να διεκδικήσει το έτερο ήμισυ του άλλου άντρα, αν δαγκώσει τη λαμαρίνα ή τη δει ανταγωνιστικά ή απλά του αρέσει και θέλει να δοκιμάσει την τύχη του! Για πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί!

ΚΡΙΟΣ

Και σκασίλα του, αν η άλλη είναι παντρεμένη, αρραβωνιασμένη ή σε σχέση! Αν ερωτευτεί ή το δει εγωιστικά και ανταγωνιστικά, κάλλιστα θα μπορούσε να «φάει» τη γυναίκα του άλλου ή τουλάχιστον να μπει δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης. Το ζήτημα είναι το "κρυφτούλι", αν η κυρία υποκύψει, θα τον χαλάσει και στο τέλος θα ξενερώσει.

ΛΕΩΝ

Είναι ερωτιάρης αυτός ο άντρας και σε συνδυασμό με το ότι θεωρεί τον εαυτό του THE BEST, δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να κάνει πίσω και να αφήσει μια γυναίκα που του αρέσει ή την ποθεί να του φύγει, μόνο και μόνο επειδή είναι δεσμευμένη. Εδώ είναι επίσης και θέμα ανταγωνισμού και ισχύει ό,τι και στον από κάτω κύριο: Αν θεωρεί ότι ο άντρας της άλλης είναι κατά πολύ κατώτερός του εννοείται ότι θα επιχειρήσει να του τη φάει.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved