4 ζευγάρια ζωδίων που δεν ταιριάζουν, αλλά τα πάνε καλά στο κρεβάτι!

Σε έναν τουλάχιστον τομέα, τα πάνε πολύ καλά!

Η έντονη ερωτική επιθυμία μπορεί να παρασύρει τον καθένα στο να κάνει πράγματα που ούτε καν φανταζόταν! Να παρατήσει δουλειές, να ξεχάσει κάτι επείγον που είχε κανονίσει και πολλά, πολλά… άλλα. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που απολαμβάνουν το σεξ με κάποιο άλλο άτομο, ακόμα κι αν το γνωρίζουν ελάχιστα, αποφεύγοντας όμως κάθε περαιτέρω δέσμευση. Άλλωστε, το σεξ μεταξύ δύο εραστών που ξέρουν ότι η σχέση τους δεν πρόκειται να πάρει άλλο δρόμο, είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στην εποχή μας.

Στην αστρολογία, υπάρχουν κάποια ζευγάρια ζωδίων που είναι πιθανό να νιώσουν σωματική έλξη μεταξύ τους, αλλά όχι συναισθηματική. Για την ακρίβεια δεν πρόκειται μόνο για το ζώδιο, αλλά κυρίως για τις γωνίες που σχηματίζουν ο Άρης και η Αφροδίτη μεταξύ τους όταν «διασταυρώνονται» στα ωροσκόπια δύο ατόμων.

Για αυτόν το λόγο, διαβάζοντας τα παρακάτω, εκτός από το ζώδιό σου, λάβε υπόψη και την πιθανή θέση του Άρη σου ή της Αφροδίτης σου στα ζευγάρια των ζωδίων που περιγράφονται.

ΤΑΥΡΟΣ + ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Τα ετερώνυμα έλκονται», ειδικά αν βάλεις μαζί έναν Ταύρο με έναν Σκορπιό. Αυτά τα ζώδια συνήθως νιώθουν κάτι το ένα για το άλλο, το οποίο τελικά μεταφράζεται σε καθαρή...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved