Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν την αποχή από το σεξ!

Και να προσπαθήσεις να τους το στερήσεις, δεν θα τα καταφέρεις!

Ας υποθέσουμε ότι τα 12 ζώδια λαμβάνουν μέρος σε ένα reality show στο οποίο θα λάμβαναν ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο, αν άντεχαν για μερικές εβδομάδες να απέχουν εντελώς από το σεξ. Και μάλιστα, ενώ γύρω τους κυκλοφορούν τρομεροί ερωτικοί πειρασμοί, να μην επιτρέπονταν καθόλου τα χάδια ούτε τα φιλιά. (Μην σου φαίνεται παράξενο υπάρχει ένα τέτοιο show που αυτήν την εποχή παίζεται στο Netflix). 
Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να σκεφτείς ότι έζησες κάτι ανάλογο αυτές τις μέρες με τον εγκλεισμό, λόγω κορονωιού και μάλιστα χωρίς χρηματικό έπαθλο! Δεν είναι βέβαια το ίδιο, γιατί στο σπίτι σου δεν υπάρχουν κάμερες να σε παρακολουθούν και είναι αρκετά πιθανό να βρεις κάποια… διέξοδο! Σε κάθε περίπτωση, αν αναρωτιέσαι ποιο από τα 12 ζώδια θα άντεχε και ποιο όχι, να κλειστεί σε ένα χώρο όπου κυκλοφορούν οι πειρασμοί, αλλά ο κανόνας είναι «κοιτάς, αλλά δεν αγγίζεις», διάβασε πιο κάτω και θα καταλάβεις.

Τα 4 ζώδια που ακολουθούν τείνουν να παίζουν με τους δικούς τους κανόνες και συχνά να μπλέκουν σε δύσκολες καταστάσεις. Έτσι, με την τακτική που ακολουθούν, το πιο πιθανό είναι να υπέκυπταν στον πειρασμό και πάρα πολύ γρήγορα να τους… πέταγαν έξω από το reality show!

ΚΡΙΟΣ

Εδώ μιλάμε για τον απόλυτο πρωτογονισμό στο σεξ, με την πραγματική, αρχέγονη σημασία του. Αν έχεις δοκιμάσει ποτέ να κάνεις σεξ με έναν Κριό, θα έχεις διαπιστώσει ότι τα προκαταρκτικά...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved