Έλα να σου γνωρίσουμε «Τα Παιδιά»

Το πρώτο video series του Ratpack για τις εμπειρίες και τα βιώματα μιας αντροπαρέας, της δικής σου παρέας.

Οι φίλοι, οι κολλητοί, το παρεάκι, οι «έτσι», τα «ρεμάλια», οι «δικοί σου». Σε κάθε εποχή και σε κάθε ηλικία μπορεί να τους αποκαλείς με διαφορετικό τρόπο, όπως και αν τους πεις όμως, αυτή είναι η παρέα σου, τα Παιδιά.

Τους γνώρισες στο σχολείο, στη γειτονιά, στο Πανεπιστήμιο, σε ένα σεμινάριο, στο Στρατό, σε εκείνες τις διακοπές που ακόμα θυμάσαι και ας έχουν περάσει 1.000 χρόνια, σε ένα παλιό forum που συζητούσατε για gaming και τεχνολογία, όμως πλέον τα threads του έχουν αραχνιάσει, στις πρόβες για εκείνη την μπάντα που έμελλε να κατακτήσει τον κόσμο και να έχει στρατιές από groupies, όμως δεν έκανε ούτε ένα live.

Είναι οι φίλοι σου. Είναι τα Παιδιά.

Σας ενώνουν όσα έχετε ζήσει, μα περισσότερο από το κάθε τι σας ενώνει μία κοινή επιλογή: να θέλετε να μοιραστείτε μαζί τις εμπειρίες σας. Πρόκειται για μια επιλογή που δεν επιβάλλεται από κανένα –είναι μόνο  δική σας. Αυτή η αίσθηση πως η ζωή σου και οι ζωές τους συνδέονται με ένα αόρατο νήμα βιωμάτων και συγκινήσεων. Η αίσθηση πως πολλά απ’ όσα κάνεις θα είναι λειψά, αν δεν τα κάνεις με εκείνους.

Από τη πρώτη στιγμή, το Ratpack έθεσε στον πυρήνα του την ανδρική παρέα –όχι τον έναν- και όσα πραγματικά την απασχολούν και την ενδιαφέρουν. Από την πρώτη στιγμή, ο στόχος μας είναι να βλέπεις στο Ratpack ένα κομμάτι της δικής σου παρέας, των κολλητών σου και όλων όσα ζείτε μαζί.

Και τώρα έφτασε η ώρα για το επόμενο βήμα. Μια σειρά με θέμα όσα κάνει μια αντροπαρέα. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να σου συστήσουμε Τα Παιδιά: τον Άκη, τον Άλεξ, τον Κοσμά και τον Κώστα.

ta paidia2

Είναι τέσσερις φίλοι, τέσσερις 30άρηδες, τους οποίους δεν γνωρίζεις, αλλά πιθανόν να εκπλαγείς με το πόσα κοινά μπορεί να έχεις. Μια παρέα που, ξέρεις, ίσως να ήταν εκείνοι τύποι που τα πίνατε δίπλα-δίπλα της προάλλες ή οι τύποι που περιμένουν μαζί σου υπομονετικά κάθε πρωί στο μποτιλιάρισμα ή ίσως εκείνοι οι ιδρωμένοι και ταλαιπωρημένοι που έφευγαν από το ανοιχτό γηπεδάκι, λίγο πριν πάτε εσείς να παίξετε ένα μονό ή –ποιος ξέρει;- εκείνοι οι φασαριόζοι που στους διαδρόμους του super market που ψώνιζαν κρέατα και ποτά για να κάνουν ένα μπάρμπεκιου.

Με την πολύτιμη βοήθεια του Sony Xperia XZ Premium, ετοιμάσαμε 12 επεισόδια. Στην πραγματικότητα μιλάμε για 12 παρεΐστικες εμπειρίες, τις οποίες θα βλέπουμε παρέα –πώς αλλιώς- για τους επόμενους 3 μήνες. 12 επεισόδια στα οποία θα αναγνωρίσεις τους δικούς σου φίλους, τις δικές σας «ιεροτελεστίες» και συνήθειες.

Ο Άκης, ο Άλεξ, ο Κοσμάς και ο Κώστας μιλάνε για τις ζωές τους. Στην πραγματικότητα, μιλάνε για τη ζωή της κάθε παρέας.

Θα δεις. Τα Παιδιά είναι όλα τους εντάξει.

Έλα να σου γνωρίσουμε «Τα Παιδιά»


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved