Η Ευρώπη παίζει μπάλα στο Vodafone TV

Πολύ πλούσια αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου στο Vodafone TV, ολόκληρο το Μάρτιο. 

Κάθε μία από αυτές τις συναρπαστικές «μάχες» των καλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων που ακολουθούν θα σε ταξιδέψουν για ακόμα ένα μήνα, από την «SerieA TIM» στην Ιταλία, την «Eredivisie» στην Ολλανδία και την «Championship» Αγγλίας, μέχρι το «Coupe de France» και το «Ligue 1» της Γαλλίας!

SerieΑ ΤIM Ιταλίας

Έχοντας ήδη παρακολουθήσει μέσα από τα κανάλια NOVASPORTS στο Vodafone TV τις εκπληκτικές αναμετρήσεις των Νάπολι-Γιουβέντους και Λάτσιο-Ρόμα, στις οποίες σημειώθηκαν έξι τέρματα με τελικά σκορ 1-2 και 3-0 αντίστοιχα, η κορυφαία επαγγελματική κατηγορία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ιταλίας «SerieΑ» κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο με δύο ακόμα ντέρμπι. Στις 17 Μαρτίου, ανυπομονώ να δω τη Μίλαν να αντιμετωπίζει την Ίντερ, έχοντας πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς στο «Σαν Σίρο», όπου εξουδετέρωσε την Σασουόλο κατά τη διάρκεια της 26ης αγωνιστικής στη Serie A, ενώ ήδη αναρωτιέμαι για το τι θα κάνει στο τέλος του μήνα η Ρόμα, ενάντια στη Νάπολι, μετά την ταπεινωτική ήττα της από τη Λάτσιο.

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved