«Τρίο»: Τι συμβαίνει στο μυαλό της όταν ακούει την απαγορευμένη λέξη;

Η Μάτα Λίτου είναι βέβαιη πως τα μόνα τρίγωνα που αφήνουν γλύκα είναι τα Πανοράματος.

8 SHARES

Έλα, παραδέξου το, αυτά τα τέσσερα γράμματα στη σειρά μπορούν να προκαλέσουν μικρά και διαδοχικά Big Bang στο κεφάλι σου και αποτελούν την από καταβολής κόσμου μεγαλύτερη αντρική σεξουαλική φαντασίωση. Αυτό το έχετε κατακτήσει δικαιωματικά και με το σπαθί σας. Συνήθως, η ιδανική σκηνοθεσία για τους περισσότερους άντρες, περιλαμβάνει εκείνον και στο φόντο δύο ακόμη κοπέλες. Είμαι κάπου λάθος φίλε μου;

One, two, three, not only you and me

Το μεγάλο comeback της Britney Spears το 2011, έγινε με το παραπάνω κομμάτι που το τιτλοφόρησε «3» (Three). Καθόλου τυχαία τώρα που σκέφτομαι, καθώς όσα αγόρια πέρασαν από τη δική μου ερωτική ζωή και των φίλων μου, απαριθμώντας μία-μία τις μεγάλες ερωτικές τους επιθυμίες, είχαν στην bucket list τους (σε περίοπτη φυσικά θέση), την υπέρτατη φαντασίωση να μοιραστούν το κρεβάτι τους με παραπάνω από ένα άτομο.

Όταν πάνω σε μία κουβέντα, η κοπέλα ρωτάει ποιες είναι οι σεξουαλικές σου φαντασιώσεις, όσο εσύ δυσκολεύεσαι… κάπως να εκφράσεις ότι μία από αυτές είναι το μυθικό «τρίο», τόσο κι ακόμη περισσότερο αναμενόμενο είναι για εκείνη πως θα σε ακούσει να το λες. Είναι πλέον τόσο χιλιοειπωμένο, που έχει καταντήσει γραφικό και κλισέ. Ειλικρινά δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιον που δεν το έχει αναφέρει ή δεν το έχει υπονοήσει. Επιπλέον, μήπως ήρθε η ώρα επιτέλους να παραδεχθείς πως το 99,9% των περιπτώσεων που το έχεις αναφέρει, τρέφεις κατά βάθος την κρυφή ελπίδα η συνομιλήτριά σου να το εκλάβει σαν ερωτική πρόσκληση;


«Απαπα εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα»

Φίλε μου, τώρα που μιλάμε την ίδια γλώσσα, δεν θέλω να σου… τσακίσω τα φτερά, αλλά οι πιθανότητες η συγκεκριμένη φαντασίωση να γίνει πραγματικότητα, ειδικά μέσα σε μία σχέση, είναι ελάχιστες. Όταν αναφέρεις σε μία κοπέλα πως θα σε ενδιέφερε να ζήσεις μία σχετική εμπειρία, αν δεν φροντίσεις άμεσα να αποσαφηνίσεις ευθαρσώς, πως η συγκεκριμένη εμπειρία περιλαμβάνει και εκείνη, στην καλύτερη θα παραστήσει με αποτυχία για λίγο την έκπληκτη τύπου: «Απίστευτο! Θέλεις να κάνεις τρίο; Δεν το έχω ξανακούσει ποτέ» και θα το προσπεράσει κάνοντας πως δεν κατάλαβε ότι την αφορά, περνώντας διακριτικά στο επόμενο θέμα.

Αν, πάλι, προβείς στη μεγάλη αποκάλυψη δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες, ότι δηλαδή το πονηρό σου μυαλό τη «φωτογραφίζει» γυμνή στο κρεβάτι με μία ακόμη, θα την κάνεις να κοκκινίσει από μέσα προς τα έξω, ακόμη κι αν δεν είσαι ο πρώτος που της το προτείνει. Έπειτα, θα το σχολιάσει πολύ γενικά και αόριστα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα δώσει τροφή για να γίνει διάλογος, ακριβώς γιατί δεν είναι διατεθειμένη στην πραγματικότητα να το κάνει. Αν περιμένεις μέσα σε μία σχέση να πραγματοποιήσεις το διακαή σου πόθο για ένα καυτό τρίο, παρόμοιο με αυτά που βλέπεις στο PornHub ή σε ταινίες του Caspar Noe, λυπάμαι αλλά είσαι βαθιά νυχτωμένος.


«One's company, two's a crowd, and three's a party»

Τα παραπάνω λόγια, ανήκουν στον Andy Warhol, που ως γνωστών, ήταν το μεγαλύτερο παρτάλι του αιώνα που πέρασε και εννοεί πως «όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο».

Έλα, όμως, που η φίλη σου έχει άλλη γνώμη για αυτό. Φυσικά και ξέρω (και ξέρεις -τυχερούλη) κοπέλες που μπορεί να «ψηνόντουσαν» για κάποιο παρόμοιο ερωτικό σκηνικό. Οι περισσότερες «κόλλησαν» το μικρόβιο και άρχισαν να το δουλεύουν μέσα τους, όταν κάποιος άλλος, με τον οποίο διατηρούσαν μία ως επί το πλείστον σεξουαλική-ελεύθερη σχέση, τους πρότεινε να λάβουν μέρος ενώ, καμία από αυτές δεν θα το επιχειρούσε στο πλαίσιο μίας σχέσης.

Με άλλα λόγια, προφανώς και υπάρχουν κορίτσια που είναι διατεθειμένα να μοιραστούν με παραπάνω από ένα άτομο το κρεβάτι τους αλλά με καμία άλλη τον φίλο τους, δηλαδή εσένα.

Η ανθρώπινη φύση είναι περίπλοκη και αδύναμη, το ίδιο και οι σχέσεις που δημιουργούνται, ειδικά όταν βρίσκονται υπό ένα ερωτικό πρίσμα. Με το χέρι στην καρδιά, δεν έχω γνωρίσει κοπέλα που θα άντεχε να γνωρίζει (επιβεβαιωμένα) ότι ο φίλος της θέλει να κάνει σεξ με μία άλλη γυναίκα, πόσο μάλλον να τον βλέπει να ικανοποιείται και να ικανοποιεί μία άγνωστη. Γιατί εκεί έγκειται και το ζήτημα μαν μου. Όσο εύκολο είναι για εκείνη να μοιραστεί με κάποια την ντουλάπα της, τα ίδια της τα βρακιά, τόσο δύσκολο και περισσότερο είναι να μοιραστεί εσένα. Πες το ζήλεια, πες το ανασφάλεια αλλά (σου αρέσει ή όχι), έτσι έχουν τα πράγματα.


Εν κατακλείδι 

Πες την κομπλεξική ή οπισθοδρομική αλλά ειλικρινά, η κοπέλα σου έχει αμέτρητους (και καλούς) λόγους μέσα το κεφάλι της, για να μη θέλει να συμμετέχει σε ένα ερωτικό τρίγωνο που περιλαμβάνει εσένα, αυτή και μία ακόμη γυναίκα. Ακόμη κι αν είναι μία πράξη που γνωρίζει πως και η ίδια σεξουαλικά θα απολάμβανε, δεν θα διακινδύνευε να πληγώσει τα συναισθήματά της, να ταράξει τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας, απλά για να κερδίσει τα αιώνια respect σου και δύο τρεις οργασμούς παραπάνω. Επιπλέον, όσο κι αν την ερεθίζει η ιδέα, όσο πολύ κι να σε γουστάρει ή θέλει να σε ευχαριστεί, δύσκολα θα υποβάλει τον εαυτό της σε μία τέτοια διαδικασία. Κατά τη γνώμη μου, άδικα επιμένεις και προσπαθείς να της το σερβίρεις πλαγίως, όσο είναι επίσημα το κορίτσι σου, δύσκολα θα σου κάνει αυτό το δώρο. Φυλάει τα ρούχα της για να έχει τα μισά. Το να δώσει τη συγκατάθεσή της να «τρυπώσει» ένα άτομο στο κρεβάτι σας, έστω και για μία φορά, μπορεί να δημιουργήσει χώρο να «τρυπώσουν» στη σχέση φαντάσματα και σκέψεις που πριν το γεγονός δεν θα υπήρχαν. Οι σχέσεις έχουν μερικές… αόρατες κόκκινες γραμμές που καλό είναι, αν δεν είμαστε αρκετά σίγουροι για τον εαυτό μας (ή τον σύντροφό μας), να μην τις ξεπερνάμε.

8 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved