«Winter is Here» μαζί με το White Walker by Johnnie Walker!

Αν είσαι και εσύ «κολλημένος» με το GOT τότε μάλλον περιμένεις και εσύ αγωνιωδώς την πρεμιέρα της 8ης και τελευταίας σεζόν της θρυλικής σειράς του HBO.

 Αφού googlαρες όλα τα πιθανά σενάρια, διάβασες όλα τα spoilers για τη νέα σεζόν, έπλασες τις δικές σου θεωρίες και παρακολούθησες ξανά τις κορυφαίες στιγμές της σειράς στο YouTube, τώρα έχεις αρχίσει να… μην «την παλεύεις».

Ευτυχώς, λίγοι μήνες μένουν ακόμη μέχρι να δεις ξανά τον Jon Snow να τα βάζει με τους White Walkers. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως ο Απρίλιος είναι ο μήνας που το Game of Thrones θα επιστρέψει στην οθόνη σου. Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, μέχρι τότε για να καλύψεις τις GOT ανάγκες σου και να νιώσεις πραγματικά πως ο Χειμώνας ήρθε;

Μάθε, λοιπόν, πως μαζί με τον Night King, ένα νέο… Scotch έρχεται τώρα πέρα από το Τείχος. Ναι, ο αθάνατος στρατός των White Walkers εμφανίστηκε από τον παγωμένο βορρά φέρνοντας μαζί του τον παγετό του Χειμώνα κι ένα συλλεκτικό whisky, το White Walker by Johnnie Walker. Στην περίπτωση, λοιπόν, που ανήκεις και εσύ στους φανατικούς θαυμαστές της σειράς, σίγουρα αξίζει να το «τσεκάρεις», τώρα μάλιστα που κορυφώνεται η προσμονή για την τελευταία σεζόν.

 

β

 

Πρόκειται για ένα συλλεκτικό whisky που μας ήρθε χάρη στη συνεργασία της HBO® και του Johnnie Walker και το οποίο -όπως ήδη κατάλαβες- είναι εμπνευσμένο από τους αινιγματικούς και τρομακτικούς χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς! Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο τέλος Οκτωβρίου του 2018 -σε περιορισμένο αριθμό φιαλών και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων- και εμείς ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε.

Τι άλλο αξίζει να γνωρίζεις για το White Walker by Johnnie Walker; Πως το ολοκαίνουριο αυτό blend σερβίρεται παγωμένο, κατευθείαν από την κατάψυξη -διότι αντιπροσωπεύει την ψυχρή παρουσία των White Walkers- καθώς και ότι έχει μια φιάλη που θα κρατήσεις για πάντα στο σαλόνι σου για να σου θυμίζει τον Παγωμένο Βορρά. Ναι, το μπλε και το λευκό κυριαρχούν στη GOT αυτή φιάλη πάνω στην οποία, μάλιστα, απεικονίζεται ο εμβληματικός Περιπατητής με πανοπλία. Το καλύτερο, όμως, το κρατήσαμε για το τέλος! Διότι χρησιμοποιώντας μία τεχνολογία μελανιών που είναι ευαίσθητα στην εναλλαγή θερμοκρασιών, μόλις παγώσει η φιάλη αποκαλύπτει ένα μήνυμα που περιμένεις με ανυπομονησία: «Winter is Here»!

Αν είσαι, λοιπόν, λάτρης της σειράς και του Johnnie Walker, τότε σίγουρα αξίζει να βρεις και να δοκιμάσεις το επικό αυτό blend. Θα σου κρατήσει συντροφιά μέχρι την πρεμιέρα της νέας σεζόν και θα σε βοηθήσει να μπεις ξανά σε… GOT mood. Στην «καρδιά» του White Walker by Johnnie Walker βρίσκονται, άλλωστε, τα single malt whiskies Cardhu και Clynelish και όπως είναι γνωστό, τα whiskies από το Clynelish, έχουν περάσει μεγάλους σκωτσέζικους Χειμώνες, οι οποίοι δεν διαφέρουν και πολύ από τις μακρές περιόδους παγωνιάς που βιώνουν τα μέλη του «Night’s Watch» και οι αγαπημένοι σου Game of Thrones χαρακτήρες.

«Winter is Here», λοιπόν -ακόμη και αν είναι Οκτώβριος!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved