Εξοιξονομήστε χρόνο και χρήμα επισκευάζοντας ραφές με το στεγανοποιητικό Teroson

Οι λύσεις για οχήματα TEROSON® με έγκριση OEM δεν επιτρέπουν μόνο στα συνεργεία να εκτελούν εργασίες αντικατάστασης και επισκευής με εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά επίσης να αναπαράγουν τις ραφές OEM. Ένα από τα κορυφαία προϊόντα της σειράς είναι το πρωτοποριακό στεγανοποιητικό TEROSON MS 9320 SF.  

Αυτό το στεγανοποιητικό χημικής σκλήρυνσης με βάση τροποποιημένο με σιλάνιο πολυμερές, μπορεί να ανακατασκευάσει τυπικές ραφές με έγκριση OEM, ραφές ψεκασμού, ραφές δομής PVC, ραφές επίπεδης ροής, ραφές πλατιάς ροής και ειδικές υφές OEM, απευθείας από το διανομέα.  Δεν υπάρχει ανάγκη για πρόσθετη επικάλυψη, αστάρωμα, ειδικά ή πρόσθετα εργαλεία, π.χ. εκτοξευτήρα. Η χρήση του μπορεί τυπικά να εξοικονομήσει έως και 25% του χρόνου ανακατασκευής ανά εργασία, με βάση τον μέσο χρόνο 120λεπτών/επιδιόρθωση. 

Μια μακροχρόνια πρόκληση για τα συνεργεία αυτοκινήτων είναι η ανακατασκευή ραφών στεγανοποίησης που έχουν την ίδια ακριβώς εμφάνιση και λειτουργία με τις ραφές προδιαγραφών ΟΕΜ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την πρόληψη της διάβρωσης που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες.  Ωστόσο, η επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος μπορεί να είναι χρονοβόρα και απρόβλεπτη, ειδικά όταν απαιτούνται ειδικές υφές, καθώς χρειάζεται να αναδημιουργηθούν συνήθως με το χέρι. 

 Application TEROSON 9320 wide 6 seam

 

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, το TEROSON MS 9320 SF είναι ένα τόσο σημαντικό προϊόν στη σειρά προϊόντων επισκευής της Henkel μετά από σύγκρουση.  Η σύνθεση αυτού του στεγανοποιητικού μειώνει την ανάγκη για αναποτελεσματικές και χρονοβόρες χειρωνακτικές εργασίες.  Παρουσιάζει, επίσης, εξαιρετική αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και τη διάβρωση. 

Το TEROSON MS 9320 SF, που είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα (μαύρο, γκρι και ώχρα), παρέχει εντυπωσιακή πρόσφυση σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες χωρίς αστάρι και καλή ελαστικότητα, όταν σκληραίνει, υποστηρίζοντας την κίνηση χωρίς να δημιουργούνται ρωγμές.  Δεν περιέχει ισοκυανικές ενώσεις και σιλικόνη, σκληραίνει γρήγορα και μπορεί να βαφεί μετά από 10 λεπτά, έως και 3 ημέρες μετά την εφαρμογή. 

Οι επιστρώσεις με βάση το νερό προσκολλώνται καλά σε αυτό το στεγανοποιητικό προϊόν και δημιουργούν μια επιφάνεια δέρματος, που μειώνει τον κίνδυνο ανεπιθύμητων θυλάκων αέρα ή ανομοιογενών επιφανειών που θέτουν σε κίνδυνο το τελικό αποτέλεσμα.  Το στεγανοποιητικό προϊόν έχει επίσης τη δυνατότητα συγκόλλησης κατά σημεία πριν από τη σκλήρυνσή του.

Ραφές OEM, τοποθετήστε τες σωστά την πρώτη φορά. Κάθε φορά.

Οι περισσότερες μέθοδοι εφαρμογής  στεγανοποίησης ραφών απαιτούν χειροκίνητη προσαρμογή μετά την εφαρμογή για την ανακατασκευή της απαιτούμενης υφής ΟΕΜ.  Εκτός από τον αυξημένο κίνδυνο αποτυχίας, απαιτείται και μεγαλύτερος χρόνος επεξεργασίας.  Σε πλήρη αντίθεση, η εφαρμογή του TEROSON MS 9320 SF είναι απλή και ιδιαίτερα αποδοτική από άποψη χρόνου. Η σταθερότητα και η ομαλή ροή του προϊόντος μέσω μιας μεγάλης σειράς ακροφυσίων εφαρμογής επιτρέπει την εύκολη δημιουργία ραφών επίπεδης και πλατιάς μορφής με έγκριση OEM, καθώς και ραφών με δυνατότητα ψεκασμού/πινέλου για υφές OEM.

Για κάθε δομή ραφής, η επιλογή του σωστού ακροφυσίου και εργαλείου εφαρμογής είναι πολύ σημαντική για την επιτυχημένη δημιουργία κορδονιών.  Η σειρά TEROSON έχει μια λύση για κάθε εφαρμογή προσφέροντας ακροφύσια τυπικής χρήσης, ψεκασμού, γενικής χρήσης και σχήματος πεταλούδας, καθώς και ακροφύσια επίπεδης και πλατιάς ροής, για κάθε τύπο εργασίας, που μπορεί να περιλαμβάνει τα πλαϊνά πάνελ, τις πόρτες, τα οπίσθια τοιχώματα ή τα καπό.  Διατίθεται, επίσης, μια σειρά εργαλείων εφαρμογής, όπως οι διανομείς φυσιγγίων TEROSON ET Multipress και TEROSON ET Powerline II.

Το TEROSON MS 9320 SF είναι ένα στεγανοποιητικό προϊόν γρήγορης εφαρμογής και σταθερής αξιοπιστίας, που βοηθά τα συνεργεία να προβλέπουν τον χρόνο επισκευής, έτσι ώστε να είναι δυνατή η ανάληψη οποιασδήποτε εργασίας, για να εξασφαλιστεί τόσο η κερδοφορία όσο και ένα ποιοτικό φινίρισμα προδιαγραφών ΟΕΜ.  Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα της σειράς στεγανοποίησης ραφών, καλύπτοντας εφαρμογές, για παράδειγμα, με μεγάλο κενό προς κάλυψη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά επισκευής μετά από σύγκρουση, επισκεφτείτε τη σελίδα www.henkel-adhesives.com/gr/el/ιδέες/όλες-οι-ιδέες/blog/collision-repair 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved