Nautica: Απροσδόκητα... δροσερή η νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019

Αθηναίοι άνδρες φωτογραφίζονται με τη νέα συλλογή στα πιο #nauticaunexpected μέρη της πόλης.

Η Nautica, το κορυφαίο lifestyle brand, καλωσορίζει το καλοκαίρι με τη νέα συλλογή, «Drift into Spring». Αυτή τη σεζόν, η Nautica αναζητά νέες εμπειρίες και δημιουργεί το #nauticaunexpected: μια φωτογράφιση επιλεγμένων Αθηναίων με διαφορετικά στυλ και διαφορετικούς τρόπους ζωής, σε απροσδόκητα σημεία της πόλης.

Η διαφορετικότητα και η αγάπη για αυτό που κάνουν, αντικατοπτρίζονται στις φωτογραφίες των Αθηναίων που πόζαραν στο φακό της Nautica. Οι ηθοποιοί Στέφανος Μιχαήλ, Ορέστης ΚαρύδαςΡένος Ρώτας, ο φωτογράφος Νικόλας Μάστορας, οι μουσικοί DuoViolins, ο δημοσιογράφος τεχνολογίας Τίμος Κουρεμένος, ο Πάνος Σάγιας, barber του “The Blind Dandies”, ο επιχειρηματίας Γιώργος Αρμόδωρος και ο barista Μιχάλης Καραγιάννης φωτογραφήθηκαν με το αγαπημένο τους Nautica outfit, σε σημεία της πόλης που περνάνε την καθημερινότητα τους.

Η ανδρική συλλογή ενσωματώνει τη χρωματική παλέτα των φωτεινών και παστέλ χρωμάτων εμπνευσμένων από τη θάλασσα, ενώ περιλαμβάνει και κλασικά ουδέτερα χρώματα. Οι ροζ αποχρώσεις περιλαμβάνονται σχεδόν σε όλη τη σειρά, με layers από γαλαζοπράσινο εμπνευσμένο από την Ακτή του Κόλπου (Gulf Coast) καθώς και τυρκουάζ. Το κόκκινο, το λευκό και το μπλε είναι τα βασικά χρώματα στα ρούχα, τα καπέλα, τα σανδάλια, τις πετσέτες και σε άλλα αξεσουάρ, αποδίδοντας φόρο τιμής στην αίσθηση παραλίας. Η συλλογή χαρακτηρίζεται από σπορ στυλ, περιπετειώδη καρό υφάσματα και prints από τροπικές εικόνες τα οποία είναι κατάλληλα για το απόλυτο τροπικό look. Κοντομάνικα μπλουζάκια, τα shorts, τα μακρυμάνικα tops και τα φούτερ δημιουργήθηκαν σε χρωματική παλέτα από απαλά παστέλ, σε συνδυασμό με λευκό και χακί. Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της συλλογής είναι τα έντονα λογότυπα, είτε σε κοντομάνικα μπλουζάκια και μπλουζάκια polo color-block, είτε στο κέντρο καπέλων με γείσο και ανδρικών μαγιό σε στυλ βερμούδας. Αυτή η συλλογή αναβαθμίζει το στυλ αλλά και την πρακτικότητα των ρούχων, δίνοντας προτεραιότητα στην άνεση στο καθημερινό ντύσιμο.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Nautica της Γλυφάδας και της Θεσσαλονίκης (Mediterranean Cosmos), καθώς και σε επιλεγμένα shop-in-a-shop Notos, Attica, Hondos Center, Πολιτικός (Λαμία)  και καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved