Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στηρίζει τους νέους που μένουν στην Ελλάδα

Για όσους αγωνίζονται να πετύχουν και συνεχίζουν να ονειρεύονται.

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στηρίζει τους νέους Έλληνες που παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες, μένουν στον τόπο τους και προσπαθούν να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους. Το κοινωνικό μήνυμα για το Πάσχα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία δύο νέων γυναικών από την Αθήνα.

Η Λεμονιά και η Σταυρούλα Καρακοφωλίτη αντιμέτωπες με το φάσμα της ανεργίας, αντί να φύγουν στο εξωτερικό, αποφάσισαν να διασώσουν και να εκσυγχρονίσουν τη μικρή βιοτεχνία βρεφικών ειδών του πατέρα τους, σε ένα υπόγειο στη Δάφνη. Ήταν τα χρόνια της κρίσης κι είχαν ανάγκη από καινούργιες ραπτομηχανές...

Το κοινωνικό μήνυμα της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ είναι ένα κάλεσμα για να σταθούμε δίπλα σε νέους και νέες που επιλέγουν να μείνουν στην Ελλάδα και τολμούν να κάνουν μια νέα αρχή, επενδύοντας ενέργεια και χρόνο για να υλοποιήσουν τις ιδέες και τα σχέδια τους.

«Αυτή η γενιά δεν πρέπει να καταδικαστεί να ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη. Οφείλουμε όλοι να τους συμπαρασταθούμε και να τους στηρίξουμε ώστε να έχουν δικαίωμα στην ελπίδα και ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον», λέει ο γενικός διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας αναφερόμενος στο πρόγραμμα που υλοποιεί η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με τον I.O.C.C. (International Orthodox Christian Charities) για την ενίσχυση νέων επιχειρήσεων και συνεταιρισμών.

Από το 2014 μέχρι σήμερα, το πρόγραμμα έχει προσφέρει παραγωγικό εξοπλισμό αξίας πάνω από 1.300.000 ευρώ σε 84 επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς σε όλη την Ελλάδα. Η μικρή βιοτεχνία της Λεμονιάς και της Σταυρούλας είναι μία από αυτές.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved