Κι όμως, οι πιο καλοκαιρινές στιγμές σου απέχουν μία ώρα οδικώς από την Αθήνα

1 SHARES

Αν υπάρχει ένα «μυστικό» για να ζήσεις το φετινό καλοκαίρι στο έπακρο, δεν είναι άλλο από το να βρίσκεις συχνά-πυκνά αφορμές, έτσι ώστε να ξεφεύγεις -έστω για λίγες μόνο ημέρες- από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Και τώρα θα μου πεις, καλά τα λες, πόσο εύκολο είναι όμως να γεμίζεις τα σαββατοκύριακα σου με μικρές αποδράσεις, χωρίς να επιστρέφεις πιο κουρασμένος από ότι έφυγες;

Κι όμως είναι! Και μάλιστα, ειδικά για εσένα που ζεις στην Αθήνα, τα πράγματα είναι ακόμα πιο εύκολα, διότι έχεις τη δυνατότητα να αδράξεις τις καλοκαιρινές ημέρες που απομένουν, είτε θέλεις να κάνεις μια σύντομη weekend εξόρμηση είτε να προγραμματίσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές και να αποδράσεις για περισσότερες μέρες, παρέα με τους φίλους ή τη σύντροφό σου. 

Ακόμη το σκέφτεσαι; Πίστεψέ με, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού δεν θα χρειαστεί ούτε να οδηγήσεις για ατελείωτες ώρες μέχρι να φτάσεις σε μία από τις εξωτικές παραλίες της χώρας – ούτε καν να μπεις στο πλοίο της γραμμής. Βλέπεις, για εσένα που θέλεις να ζήσεις το καλοκαίρι σε έναν ειδυλλιακό προορισμό που απέχει περίπου μία ώρα μακριά, οδικώς, από την Αθήνα, υπάρχει η λύση. Πρόκειται για τα resorts της Βrown Hotels, που είναι ιδανικά για εσένα και την παρέα σου, για ρομαντικές αποδράσεις με την αγαπημένη σου, ακόμα και για οικογένειες και σου δίνουν την ευκαιρία να απολαύσεις μία συναρπαστική νησιώτικη ατμόσφαιρα, χωρίς να χρειαστεί να επιβιβαστείς σε πλοίο ή να ταλαιπωρηθείς στις διαδρομές. Είσαι έτοιμος να ζήσεις το πιο «γεμάτο» καλοκαίρι σου; Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις προορισμό και έφυγες!


Στην Κορινθία θα ανακαλύψεις στιγμές ηρεμίας και απόλαυσης

Για εσένα που όλα όσα ζητάς από τις διακοπές σου είναι ένας συνδυασμός ξεκούρασης και νέων εμπειριών, αρκεί να κατευθυνθείς προς τον νομό Κορινθίας και συγκεκριμένα στους Αγίους Θεοδώρους. Εκεί, θα έχεις την ευκαιρία όχι μόνο να «λιώσεις» σε μία ξαπλώστρα, μπροστά από την παραλία Πευκάκια που έχει πάρει γαλάζια σημαία ή να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης σε μία από τις δύο πισίνες του Isla Brown Corinthia, αλλά συγχρόνως να αφεθείς στον μαγικό «κόσμο» των θαλάσσιων σπορ, έχοντας μία ώρα δωρεάν πρόσβαση στα ποδήλατα θαλάσσης, τα SUP και τα κανό, μία ώρα παιχνιδιού στο water Park και 10% έκπτωση σε όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες. 

Ναι καλά κατάλαβες! Η διαμονή σου στο 5 αστέρων Resort στους Αγίους Θεοδώρους, που απέχει μόλις 50΄ από την Αθήνα και είναι βραβευμένο για την αρχιτεκτονική του με το IDA DESIGN AWARD 2022, σου προσφέρει ατελείωτες επιλογές που θα «διώξουν» μακριά το στρες της καθημερινότητας. Άλλωστε, ποιος δεν θα ήθελε να βρίσκεται ήδη σε ένα μέρος με ένα εντυπωσιακό rooftop που περπατάς μέσα στο νερό, να γεύεται το πιο νόστιμο πρωινό που διαρκεί έως τις 12:00, να απολαμβάνει μοναδικές παροχές μέσα σε spa, εστιατόριο, γυμναστήριο ή θαλάσσιο πάρκο και να κάνει watersports με την «υπογραφή» της Blue Stories; 


Στην Χαλκίδα η κυκλαδίτικη «αύρα» θα σε συναρπάσει

Μήπως, θέλεις να απολαύσεις συναρπαστική νησιώτικη ατμόσφαιρα, χωρίς να χρειαστεί να επιβιβαστείς σε πλοίο; Τότε η Χαλκίδα είναι ο ιδανικός προορισμός για εσένα. Διότι, όχι μόνο απέχει περίπου μία ώρα οδικώς από την Αθήνα, αλλά κάπου εκεί, υπάρχει ένας επίγειος «παράδεισος», το Brown Beach Chalkida που βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Μηνά και χαρακτηρίζεται για την κυκλαδίτικη αύρα του.

Και για εσένα που έχεις ενδοιασμούς για το κατά πόσο είναι εφικτό να βρεις την πιο καλοκαιρινή, νησιώτικη ατμόσφαιρα, χωρίς να σαλπάρεις με κάποιο πλοίο, μία απόδραση στο πρώην ξενοδοχείο Pelagos, με δύο παραλίες με ξαπλώστρες και λίγα σκαλιά από την εντυπωσιακή πισίνα του, treatment rooms, poolbar, γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, κids room και water sports με την «υπογραφή» όπως πάντα της Blue Stories, θα σε πείσει. Μάλιστα, μην ξεχάσεις να ενημερώσεις την παρέα σου, πως το εστιατόριο του ξενοδοχείου προφέρει μεσογειακές γεύσεις και πρωινό που σερβίρεται μέχρι τις 12:00 για μια ολοκληρωμένη stress free απόδραση. Αν θέλεις να ζήσεις ακόμη πιο μοναδικές summertime εμπειρίες, σου έχω ευχάριστα νέα: Θα έχεις και εκεί τη δυνατότητα να απολαύσεις μία ώρα δωρεάν πρόσβαση στα ποδήλατα θαλάσσης, τα SUP και τα κανό, αλλά και μία ώρα παιχνιδιού στο water Park και 10% έκπτωση σε όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες. 

Στην Ερέτρια θα απολαύσεις την πιο ολοκληρωμένη all-inclusive εμπειρία

Τι θα έλεγες το φετινό καλοκαίρι να περάσεις μερικές ημέρες, σε ένα μέρος που αποτελεί all day experience, ακριβώς επάνω στην παραλία με καταπληκτική θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο; Εάν δεν έχεις καταλάβει ακόμη για ποιο μέρος πρόκειται, ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις το Brown Beach Evia Island, το all-inclusive Resort, που απέχει μιάμιση ώρα από την Αθήνα και βρίσκεται στη μαγευτική Ερέτρια.

Είτε θέλεις πρωινό έως τις 12:00 και ατελείωτες επιλογές για φαγητό και ποτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, είτε ατελείωτα sessions ηλιοθεραπείας στις δύο πισίνες ή στην παραλία ή Kids room για ατελείωτο παιχνίδι και επίβλεψη από παιδαγωγό, αλλά και water sports με την «υπογραφή» της Blues Stories, θα τα βρεις εκεί. Και για να σε προλάβω, από τις παροχές σου δεν θα λείπουν τα θαλάσσια σπορ -όπως ποδήλατα θαλάσσης, SUP και κανό, αλλά ούτε και το ατελείωτο παιχνίδι στο water park ή η έκπτωση κατά 10% σε όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες, για τα οποία ήδη ανυπομονείς. Επειδή, όμως σε κάθε μέρος αναζητάς το κάτι παραπάνω, μάθε πως δίπλα ακριβώς στο Brown Beach Evia Island λειτουργεί νέο aqua park με νεροτσουλήθρες για ενήλικες και παιδιά, μεγάλη πισίνα και ninja park. Και όλα αυτά, σε ειδική τιμή για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου στα €10.


Στο Λουτράκι θα ζήσεις τις πιο summering στιγμές με την παρέα σου

Αλήθεια, ποια είναι η πρώτη εικόνα που σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι καλοκαιρινές διακοπές; Ατελείωτες πλάκες και γέλια με την παρέα σου σε κάποια παραλία ή εσένα με το κορίτσι σου να απολαμβάνετε ένα δροσιστικό cocktail σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον; Όποια και εάν είναι η απάντηση το Dave By the Beach Loutraki, ένα προσιτό boutique ξενοδοχείο μόλις μια ώρα οδικώς από την Αθήνα, στην «καρδιά» της πόλης του Λουτρακίου, μπορεί να κάνει τη σκέψη σου πραγματικότητα.

Μην χάνεις άλλον χρόνο, αφού το φετινό καλοκαίρι μπορείς να βρεθείς -χωρίς δεύτερη σκέψη- σε ένα ξενοδοχείο που απέχει μόλις 200 μέτρα από την παραλία, να χαλαρώσεις σε δωμάτια με funky αισθητική και να απολαύσεις το ποτό σου σε ένα rooftop με ένα μεγάλο εξωτερικό χώρο και υπέροχη θέα το βουνό ή τη θάλασσα. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο; 


Εάν λοιπόν, το φετινό καλοκαίρι, ψάχνεις προορισμούς κοντά στην Αθήνα, που «υπόσχονται» να σε συναρπάσουν, μόλις τους ανακάλυψες. Από εδώ και πέρα τα «βήματα» είναι πολύ απλά: Ενημέρωσε στο chat την παρέα ότι το επόμενο σαββατοκύριακο θα σας βρει εκτός Αθήνας, ετοίμασε τη βαλίτσα σου και έφυγες για να ζήσεις στο έπακρον το καλοκαίρι σου! Πού αλλού; Μα φυσικά, στα νέα Resorts της Brown Hotels, που απέχουν μία ώρα οδικώς από την Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο brownhotels.com/gr/Resorts-Greece και κάντε κράτηση με τον κωδικό BrownSummer.


1 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved