Χαλαρά η πιο ωραία πόλη στην Ελλάδα κι αυτό το βίντεο θα σε ταξιδέψει στα μέρη της.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι σημαίνει η Θεσσαλονίκη για τους ντόπιους, για τους ανθρώπους που τη ζούνε κάθε μέρα, είναι ο τόπος τους, η πατρίδα τους και είναι πολύ δύσκολο να μην αγαπάς το μέρος που μεγάλωσες. Ξέρουμε καλά όμως τι έρχεται στο μυαλό των επισκεπτών σαν και του λόγου μας στο άκουσμα του ονόματός της.

Είναι οι ατέλειωτες βόλτες στην παραλία την ώρα που πέφτει ο ήλιος. Είναι τα κορίτσια της στα οποία υποκλινόμαστε. Είναι οι νύχτες της με τα δεκάδες μαγαζιά για κάθε γούστο. Από κυριλέ μέχρι λαϊκά, κι από new wave σκηνικά μέχρι φοιτητικές heavy metal «τρύπες». Είναι το φαγητό το μερακλίδικο που μοσχοβολάει σε κάθε γωνιά, με τα φαγάδικα να κατακλύζουν κάθε στενό της. Είναι ο Λευκός Πύργος και το Κάστρο, η Καλαμαριά και η Τούμπα. Είναι οι θρυλικές μάχες του μπασκετικού Άρη με τον ΠΑΟΚ τη δεκαετία του 1980. Είναι οι μπάντες που μας σημάδεψαν, οι ΤΡΥΠΕΣ που μας άλλαξαν τη ζωή.

Και στο πιο πάνω βίντεο μπορεί να πάρεις μια ιδανική γεύση της πόλης από το μικρό και απολαυστικό βίντεο που έφτιαξε ο Μάριος Παναγιωτόπουλος για το Vimeo Weekend Challenge.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved