Το πιο επικίνδυνο και όμορφο εστιατόριο στον κόσμο, άνοιξε ξανά

Είναι γνωστό κυρίως για την τοποθεσία του και όχι για το φαγητό του.

Το 2015, το εστιατόριο Äscher, βρέθηκε στο εξώφυλλο του National Geographic με τους 225 προορισμούς που πρέπει κάποιος να επισκεφτεί κατά τη διάρκεια της ζωής του. Αυτό, από μόνο του, είναι μια μεγάλη διάκριση. Η δεύτερη, ακόμα μεγαλύτερη διάκριση από τη πρώτη, είναι η προτίμηση του κοινού τα 170 χρόνια λειτουργίας του εστιατορίου.

Η φήμη που απέκτησε, δεν είναι τυχαία, καθώς βρίσκεται πάνω σε μια απότομη πλαγιά, κάτι που έχει κάνει τους instagrammers να μοιάζουν σαν μόνιμοι κάτοικοι στις Άλπεις, όπου βρίσκεται το εστιατόριο. Ο βασικότερος λόγος που πρόσφατα είχε βάλει λουκέτο, ήταν ακριβώς αυτό: Υπερβολικός τουρισμός. Όπως είναι λογικό, οι ιθύνοντες είχαν φοβηθεί λόγω της επικινδυνότητας της τοποθεσίας και αποφάσισαν να το θέσουν εκτός λειτουργίας.

Μετά από την αλλαγή ιδιοκτησίας και διάφορες αλλαγές στο οικοδομικό κομμάτι, το Äscher άνοιξε ξανά και αυτή τη φορά, δεν έχει κανείς να φοβηθεί τίποτα. Το πιο φωτογενές εστιατόριο του κόσμου, σε περιμένει, αν όχι για να φας, τότε για να βγάλεις και εσύ μια φωτογραφία για το Instagram σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved