Μπορείς να περάσεις τη νύχτα μέσα στην πυραμίδα του Λούβρου

Είναι αλήθεια και είμαστε ενθουσιασμένοι.

Το μουσείο του Λούβρου, σε συνεργασία με το Airbnb, σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις τη νύχτα εσωτερικά της γνωστής γυάλινης πυραμίδας και δίπλα στη Μόνα Λίζα. Ναι, είναι αλήθεια.

Αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσω του διαγωνισμού που διοργανώνεται από 12 Απριλίου. Τι πρέπει να κάνεις εσύ; Φυσικά να δηλώσεις συμμετοχή και να απαντήσεις στην ερώτηση για ποιον λόγο θα ήσουν ο κατάλληλος φιλοξενούμενος της Μόνα Λίζα. Μια απάντηση τύπου: «Γιατί μου αρέσουν οι γνωστοί πίνακες», αρκεί, μην απαντήσεις κάτι που μπορεί να σου στερήσει ακόμα και τη δυνατότητα να διεκδικήσεις αυτό το δώρο.

  

 

Υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να μάθεις. Θα έχεις τη δυνατότητα να κοιμηθείς μέσα σε μια γυάλινη πυραμίδα, μέσα στην κανονική γυάλινη πυραμίδα. Επίσης, θα έχεις στη διάθεσή σου γαλλικούς δίσκους βινυλίων για να προσθέσεις λίγη μουσική και να ανεβάσεις ακόμα περισσότερο την διάθεσή σου όσο απολαμβάνεις τη διαμονή σου. Μην ανησυχείς, δεν θα είσαι μόνος. Αν κερδίσεις, τότε θα μπορέσεις να φέρεις μαζί σου ένα ακόμα άτομο. Τέτοιες εμπειρίες, είναι καλό να μοιράζονται.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved