Θα κοιμόσουν κάτω από το βλέμμα ενός White Walker;

Το ξενοδοχείο του Game of Thrones στη Φινλανδία είναι το νέο στοιχείο στην bucket list μας.

Μετράμε αντίστροφα για την 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones και η αλήθεια είναι πως τώρα που μπήκε ο Μάρτιος νιώθουμε μια μικρή αγαλλίαση για τα όμορφα πράγματα που αναμένεται να δούμε στις οθόνες μας τον επόμενο μήνα. 

Ήδη πολλοί από εμάς ξεκίνησαν binge-watching του έβδομου κύκλου για να φρεσκάρουν τα γεγονότα και να... προθερμανθούν κατάλληλα, ωστόσο υπάρχει και μία εναλλακτική για τους πιο hardcore fans. 

Βρίσκεται, βέβαια, λιγάκι μακριά, και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, 200 χιλιόμετρα πιο πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο. Στην βορειότερη φινλανδική περιοχή, το Lapland, έχει στηθεί σε συνεργασία με το νορδικό HBO, το ξενοδοχείο SnowVillage, το οποίο έχει ως κεντρικό του theme -τι άλλο;- το Game of Thrones. Τεράστια γλυπτά και αγάλματα που αναπαριστούν τον Iron Throne, τον Night King, τους λύκους των Σταρκ, τους White Walkers.

 

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς και από το όνομα του ξενοδοχείου, τα φτιαγμένα από πάγο δωμάτια παραμένουν παγωμένα με τη θερμοκρασία τους να κυμαίνεται από τους -2 στους -5 βαθμούς, ωστόσο το ξενοδοχείο προσφέρει όλα τα κατάλληλα μέσα στους πελάτες για να μην βρεθούν προ (ψυχρής) εκπλήξεως, όπως ζεστούς χυμούς φρούτων και θερμαινόμενους υπνόσακους. Σε κάθε περίπτωση, το ίδιο το ξενοδοχείο προτείνει στους πελάτες του να περνούν μία μόλις ημέρα στις σουΐτες του Game of Thrones και τις υπόλοιπες στα άλλα διαθέσιμα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Το The Game of Thrones SnowVillage θα λειτουργεί ως τις  8 Απριλίου 2019. Τα στάνταρντ δίκλινα δωμάτια ξεκινούν από τα 237€ και οι σουΐτες από τα 316€. Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας εδώ , αφότου δείτε πρώτα μερικές φωτογραφίες που θα σας βάλουν -κυριολεκτικά- στο κλίμα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved