Μαγικά καλοκαιρινά πορτραίτα και φωτογραφίες με το vivo Y33S σε μία ανεπανάληπτη έκπτωση!

Ετοιμάσου να κάνεις και εσύ βουτιά στις προσφορές μαζί με τη vivo.

24 SHARES

Καλοκαίρι σημαίνει Ελλάδα, σημαίνει θάλασσα, σημαίνει φωτογραφίες. Με λίγα λόγια, καλοκαίρι σημαίνει πολλές μαγικές στιγμές, που θέλεις να τις έχεις για πάντα στη μνήμη και φυσικά, στο κινητό σου.

Γιατί αυτό είναι η φωτογραφία. Μια στιγμή για πάντα. Και το vivo Y33S ήρθε στα χέρια σου για αυτόν ακριβώς τον λόγο: Για να φωτογραφίσεις το καλοκαίρι σου, τις θάλασσες και τις στιγμές σου και να απαθανατίσεις τις εμπειρίες που θα γίνουν οι επόμενες, δυνατές αναμνήσεις σου.

Από το πρώτο μπάνιο μέχρι το πρώτο παγωτό. Έτσι μετράγαμε τα καλοκαίρια μας παλιά, με μπάνια και παγωτά. Και όποιος είχε τα περισσότερα στο τέλος του καλοκαιριού, κέρδιζε!

Τώρα όμως, κερδίζει αυτός που έχει τις περισσότερες και καλύτερες φωτογραφίες και για την ακρίβεια, αυτός που θα έχει τις περισσότερες και καλύτερες αναμνήσεις στο τέλος του καλοκαιριού. Και επειδή η καλύτερη φωτογραφία δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο, το vivo Y33S έρχεται για να σου λύσει τα «χέρια». Και έρχεται σε μία ασυναγώνιστη τιμή για όλα τα tech specs που διαθέτει, για όλα όσα σου προσφέρει και για τις φωτογραφίες που θα σου δώσει τη δυνατότητα να βγάλεις αυτό το καλοκαίρι, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Βλέπεις, προτού εσύ βουτήξεις στα γαλανά νερά του Αιγαίου, η vivo έχει κάνει ήδη τη δική της βουτιά στις προσφορές. Τι βουτιά δηλαδή; Πρόκειται για… μακροβούτι κανονικό!

Διότι με μία εξωπραγματική, άκρως καλοκαιρινή προσφορά, η vivo σου επιτρέπει να κάνεις δικό σου το hero product της, το vivo Y33S με μόλις 199,90 ευρώ! Το γράφω αναλυτικά για να το καταλάβουμε όλοι! Με μόλις εκατόν ενενήντα εννέα ευρώ και ενενήντα λεπτά θα μπορείς να πάρεις στα χέρια σου τη δύναμη της τεχνολογίας και να βγάλεις επικές φωτογραφίες.

Τρελό; Όχι -απλά vivo, θα σημειώσω εγώ! Πρόκειται για μία προσφορά τόσο καλοκαιρινή, όσο τα μπάνια και τα παγωτά και κυρίως, για μία προσφορά που δεν πρέπει να χάσει κάποιος! Γιατί απλούστατα, δεν έχει γίνει ξανά και δεν θα γίνει πάλι!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να κάνεις δικό σου το vivo Y33S και να απαθανατίσεις το καλοκαίρι σου με τα καλύτερα χρώματα, πρόσεξε απλώς το εξής: Η περίοδος που μπορείς να πάρεις το vivo Y33S σε αυτήν την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τιμή είναι μέχρι τις 31 Αυγούστου. Μέχρι δηλαδή την τελευταία μέρα του καλοκαιριού.


Προφανώς, βέβαια, δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποκτήσεις το vivo Y33S. Διότι όσο πιο πολύ χρόνο περνάς χωρίς αυτό, τόσο χάνεις στιγμές που θα μπορούσες να απαθανατίσεις με τον πιο ζωντανό τρόπο.

Επειδή, λοιπόν, δεν θέλεις και δεν αξίζει να χάσεις την ευκαιρία να κάνεις αυτές τις στιγμές τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ φωτογραφίες που θα μπορούσες να βγάλεις και μάλιστα, χωρίς να πληρώσεις μία μικρή περιουσία, κάνε και εσύ βουτιά στις προσφορές μαζί με τη vivo.

Γιατί με το vivo Y33S στο χέρι σου το καλοκαίρι γίνεται… καλοκαίρι σου. Και καλοκαίρι σημαίνει vivo!


24 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved