SOL Seeker: Τρία tips και ένα event για να πιάσεις τον ήλιο και αυτόν τον Οκτώβρη

6 SHARES

Οκτώβρης και μπορεί να μην γνωρίζεις τι θα γίνει τελικά με την αλλαγή της ώρας -θα τον πας τον δείκτη του ρολογιού σου μία ώρα πίσω ή όχι;- σίγουρα όμως, ξέρεις ότι ο ελληνικός ήλιος λάμπει ακόμη και σε καλεί και αυτό τον μήνα σε αδιάκοπο sol seeking μέσα στην πόλη.

Ναι, εδώ έχει πάντα ήλιο και στην περίπτωση που θέλεις να συνεχίσεις να «το ζεις» καλοκαιρινά, ρίξε μια ματιά στις προτάσεις μας. Διότι τα τρία tips που συγκεντρώσαμε για εσένα και το event που ανακαλύψαμε -και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κονταρομαχίες με mini bikes στο Rotten Race(πίστεψέ το!)- θα σε βοηθήσουν να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τον ήλιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Είσαι έτοιμος;


#1 Τaste the sun με μεσημεριανό άραγμα στις αθηναϊκές ταράτσες 

Κλασική αλλά εγγυημένη συμβουλή που θα σε βοηθήσει να πιάσεις λίγο επιπλέον ήλιο αυτόν τον Οκτώβρη. Δεν απευθύνονται όλες οι ταράτσες σε ζευγαράκια αλλά ούτε ενδείκνυνται μόνο για dating. Ο καλά «διαβασμένος» sol seeker γνωρίζει πως οι ταράτσες της πόλης αποτελούν την κορυφαία επιλογή για μεσημεριανό άραγμα με την παρέα. Μέχρι να έρθει ο χειμώνας, λοιπόν, πείσε τους κολλητούς σου να εντάξετε στο πρόγραμμα των Σαββατοκύριακών σας, τις εξορμήσεις για μπίρα στις αθηναϊκές ταράτσες την ώρα που ο ήλιος λάμπει αλλά δεν καίει. Αν ανήκεις, μάλιστα, στους «δυνατούς» sol seekers μπορείς να «τσεκάρεις» και τις ταράτσες με πισίνες για να κάνεις και τις βουτιές σου.

 #2 Βάλ’το στα πόδια

Γνωρίζεις πως ο ήλιος σου κάνει καλό (βλ. βιταμίνη D!). Γιατί, λοιπόν, τον αποφεύγεις; Αν θέλεις να τονωθείς και να συγκεντρώσεις λίγη επιπλέον βιταμίνη του ήλιου στον οργανισμό σου, εκμεταλλεύσου τον… καλό σου τον καιρό και βάλ’το στα πόδια. Βγες έξω και περπάτησε από το σπίτι μέχρι το γραφείο ή από το μετρό μέχρι το σπίτι, όσο πιο συχνά μπορείς και απόλαυσε μία παγωμένη SOL κάτω από τον ήλιο.

#3 Δες τι παίζει στην πόλη και βγες για sol seeking

Δεν χρειάζεται να είσαι expert για να μπορείς να βρεις τα καλύτερα events της πόλης. Ένα σκρολάρισμα στο Facebook Local θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις εγκαίρως πού «παίζεται» η φάση αυτόν τον μήνα. Αν δεν το γνωρίζεις, πρόκειται για ένα app του Facebook το οποίο σε βοηθά να βρίσκεις events που γίνονται εντός και εκτός πόλης καθώς και να «τσεκάρεις» τις προτιμήσεις των φίλων σου και το πού θα διασκεδάσουν αυτόν τον μήνα. Και τόσο απλά και εύκολα, βγαίνεις από το σπίτι και επιδίδεσαι σε ατελείωτο sol seeking.

…ή απλώς, πήγαινε στο Rotten Race στο Μαρκόπουλο!

Στην περίπτωση, βέβαια, που δεν «το έχεις» με τα tips και αναζητάς απλώς την καλύτερη πρόταση για να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τον ήλιο αυτόν τον Οκτώβρη, τότε αυτό το Σαββατοκύριακο ετοιμάσου να πας ως τον Ιππόδρομο Αθηνών, στο Μαρκόπουλο. Διότι το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, το Rotten Race επιστρέφει ακόμη πιο δυνατά για τον πέμπτο του γύρο!

Πέρυσι το παρακολουθήσαν πάνω από 3.000 άτομα και φέτος, όλα δείχνουν ότι ο αριθμός θα είναι ακόμη μεγαλύτερος. Το ίδιο και οι συμμετοχές! Για την ακρίβεια, στο φετινό Rotten Race θα αγωνιστούν πάνω πάνω από 150 άτομα με την πιο Rotten αμφίεση και τις πιο επικές μοτοσυκλέτες!

Εκεί, θα σε υποδεχθεί στο SOL Lounge η απόλυτη SOL Seeker, Ευσταθία Τζόβα, (σίγουρα την έχεις «τσεκάρει» στο Instagram) και δεν υπάρχει αμφιβολία πως από τα πρώτα κιόλας λεπτά στον Ιππόδρομο Αθηνών, θα χαλαρώσεις, θα απολαύσεις τη SOL σου κάτω από τον ήλιο και θα παρακολουθήσεις το πιο επικό σόου με Rotten Bikes, Rotten Racers και ΚΟΝΤΑΡΟΜΑΧΙΕΣ με mini bikes! Όλα αυτά ακούγοντας «ανεβαστικά» live από γνωστούς καλλιτέχνες, όπως οι The Noise Figures και Electric Feat, απολαμβάνοντας καλό φαγητό, την αγαπημένη σου μπίρα και τρελά happenings.

Το σίγουρο είναι πως στο 5ο Rotten Race, θα πας την έννοια του sol seeking σε άλλο επίπεδο. Taste the sun and… enjoy the dirt, λοιπόν. Αυτό το Σάββατο, εμείς θα είμαστε πιο rotten από ποτέ!

#SolBeer #TasteTheSun #SolSeekers


6 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved