Η προβλεπέ Harley είναι η ονείρωξη κάθε καραβανά

Κι όχι μόνο.

Ο στρατός αποτελεί μέρος της ζωής ενός (Έλληνα) άντρα -θέλει δε θέλει. Τονίζουμε το εθνικό του πράγματος διότι αν είσαι Δανός μπορείς να την βγάλεις και με θητεία σε ταχυδρομείο τυχερούλη. Αλλά εδώ στα Βαλκάνια, με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο, τα φοράμε όλοι τα χακί.

Και καμιά φορά γουστάρουμε να τα φοράμε και ως πολίτες. Δεν ξέρουμε γιατί νιώθουμε τόσο άνετα με αυτά και θέλουμε να τα φοράμε και όταν κάνουμε δουλείες στον κήπο. Ίσως είναι οι αναμνήσεις, ίσως είναι ότι τα φορέσαμε για 9 μήνες σερί το λιγότερο.

627cec8befc0e32717fd3b599ac144e6

Σίγουρα πάντως ανήκουν σε εκείνη την κατηγορία πραγμάτων που μας αρέσουν και δυσκολεύονται να καταλάβουν οι γυναίκες. Ακριβώς δηλαδή όπως οι μηχανές της Harley Davidson. Τις οποίες βλέπουμε και λιώνουμε ενώ τα κορίτσια μας αναρωτιούνται «τι είναι τώρα αυτό».

Ο συνδυασμός τώρα δύο πραγμάτων γεμάτων θύμησες μπορεί να μας φέρει δάκρυα στα μάτια. Γιατί αυτή εδώ η προβλεπέ Harley Davidson Sportster 883 του 1997 που έστησε φωτογράφος ο Lorenzo Richards είναι η ονείρωξη κάθε καραβανά. Αν όχι κάθε άνδρα που έχει φορέσει τα χακί εδώ που τα λέμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved